Sztárok

Fordulat: Schobert Norbi is perel

Állítólagosan elmaradt jogdíj miatt több lemezlovas is beperelte Schobert Norbit. Ám a fitneszguru nem hagyja annyiban a dolgot...

Sajtótájékoztatót hívott össze az a két lemezlovas, aki büntetőfeljelentést tett, sőt egy 201 milliós polgári pert is indított Schobert Norbi, Rubint Réka, valamint kettejük cégei ellen írja a Bors. “Norbi megfizette az Artisjus felé a kiadott DVD-i után az elmaradt jogdíjat, de a mixekben szereplő előadóktól, azok ki­adóitól és szerzőiktől nem kértek és kaptak írásos engedélyt arra, hogy a megjelent DVD-ken szerepeljenek” mondta egyikük, Papp Róbert.

Nagy meglepetést okozott, hogy az eseményen váratlanul Schobert Norbi is megjelent és cáfolta az elhangzottakat, valamint bejelentette, hogy ő is perel. “Az érintett kiadókkal a megállapodásra törekszünk. Az elmúlt évek támadásai a szakértőink szerint olyan mértékű bizalmatlanságot okoztak a részvényeseinkben, hogy 500 milliós hitelrontási pert indítottam a Hamvai PG és Papp Róbert ellen” – mondta. 

Fordulat: Schobert Norbi is perel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top