Sztárok

11 képtelen bizonyíték, hogy a ma 65 éves Bill Murray mindenhol ott van

El sem hiszem, hogy Bill Murray már 65 éves, pedig hát így van. Mindez nekem éppen annyira hihetetlen, mint maga a színész, aki ugyanolyan figura az életben, mint amilyen karaktereket játszott a filmekben.

Emlékszel még az Idétlen időkig című filmre, amikor a mormotanapról tudósít Bill Murray?  

10 irreális bizonyíték, hogy a ma 65 éves Bill Murray mindenhol ott van
10 irreális bizonyíték, hogy a ma 65 éves Bill Murray mindenhol ott van
10 irreális bizonyíték, hogy a ma 65 éves Bill Murray mindenhol ott van

Most ahelyett, hogy felsorolnám, milyen jó volt az Aranyoskámban vagy az Isten nem ver Bobbal című filmben, a Szellemírtókban vagy éppen Az ember, aki túl keveset tudottban, inkább azokat a valószínűtlen pillanatokat mutatom meg, amikor Bill Murray csak úgy a semmiből felbukkant, és ezzel bearanyozta mások életét.

1. Amikor Bill Murray hirtelen felindulásból gratulálni akart, ezért leintett egy limuzint, és beköszönt az ifjú párnak az ablakon.

http://davidthestrange.tumblr.com/post/40912484810/just-waved-your-limo-down-to-say-congrats

2. Amikor Bill Murray egyszer csak odalépett egy síró kisgyerekhez, hogy megmutassa: egyetért a kicsi minden érzésével.

via

3. Amikor Bill Murray kiment meccset nézni, de az eső miatt csúszott a kezdés. Hát a színész sem maradhatott tétlen. 

4. Amikor Bill Murray belebotlott ebbe a fiúba, aki a legjobbkor viselte a legjobb helyen ezt a pólót, ami a színészt ábrázolta.

5. Amikor jófejségből Bill Murray hajlandó volt beállni játszani, pedig csak éppen a pálya mellett sétált.

http://cockenblog.tumblr.com/post/33584851066/my-friend-just-had-bill-murray-crash-his-kickball

6. Amikor már annyi helyen tűnt fel, hogy egyszerűen bármit, de tényleg bármit elhittek róla. Még azt is, hogy megakadályozott egy bankrablást Tokióban. Később kiderült, hogy nem Bill Murray volt. Aztán ez idén megismétlődött, akkor egy arizonai bankról szóltak a hírek.

10 irreális bizonyíték, hogy a ma 65 éves Bill Murray mindenhol ott van

7. Amikor ő volt a születésnapi ajándék, és nem bánta. Az ötlet, hogy Bill Murray legyen az ajándék, éppen onnan jött, hogy a sztár tényleg a legváratlanabb helyeken bukkan fel: már-már szürreális néha.

8. Amikor Bill Murray házassági tanácsot adott egy legénybúcsún, akkor, azt kell mondjam, szívemből szólt. “Na akkor figyeljetek ide, adok egy tanácsot. Ha van valakid, akiről azt hiszed, ő az igazi, akkor ne mondd, hogy oké, házasodjunk össze. Helyette inkább fogd azt a személyt, vidd el egy Föld körüli útra, olyan helyekre vegyél jegyet magatoknak, amelyek embert próbálóak. És ha visszajöttök a JFK reptérre, és még mindig szereted azt az embert, házasodjatok össze a reptéren.”

http://story.siz.io/post/87095517677/bill-murray-crashes-bachelor-party-gives-awesome

 9. Mielőtt azt hinnénk, hogy Bill Murray házasságellenes vagy nem értékeli a romantikát, hát azt kell mondanom: pedig nagyon is. Örömmel pózolt a jegyespár fotóján, amivel a szerelmesek végig turnézták a helyi lapokat.

10 irreális bizonyíték, hogy a ma 65 éves Bill Murray mindenhol ott van

 10. Igazából Charlestonban két fajta ember létezik: az egyik, aki már találkozott Bill Murray-vel és van saját sztorija, a másik, aki egy ilyenre vár. Ez akár egy boltban is megtörténhet, mint ezzel a szerencsés kisbabával.

10 irreális bizonyíték, hogy a ma 65 éves Bill Murray mindenhol ott van

11. Ha biztosak akarunk lenni egy találkozóban, elég, ha Bill Murray kedvenc csapatának a meccsére kimegyünk. Biztosan belebotlunk. Már ha kiszúrjuk a tömegben.

10 képtelen bizonyíték, hogy a ma 65 éves Bill Murray mindenhol ott van

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top