Sztárok

Öt éve nincs csaja SP-nek

Pimaszúr ezen a héten is átcuccol, most azonban nem a szexi Aleskához, hanem a már Amerikába költözött SP-hez. Akiről többek között kiderült, miért nincs csaja már öt éve.

Éder Krisztián, vagyis SP már hetek óta Amerikából integet a közösségi oldalakon. Költözése előtt azonban SP elárulta Pimaszúrnak, hogy miért hagyja itt az országot, és szó esett magánéletéről is. A fotóst jelenleg nem a nők foglalkoztatják, inkább saját karrierje, most előbbre való számára egy másik szerelem.

“Egyedül élek, nincs jelenleg párkapcsolatom. Az ehhez tartozó életforma jellemző most rám. Nem a párkeresés most a központi. Teljesen más jellegű dolgok foglalkoztatnak most. Többnyire a karrierem, karrierista vagyok. Annyira szerelmes vagyok a munkámba, annyira hobbiként élem meg, hogy nem tudok erre nem büszke lenni.”

Napom SP-vel,vagyis a fotós Éder Krisztiánnal…Úgy rémlik öléggé kacifántosra sikeredett…Na majd ma este visszanézem….! :)Pimaszúr átcuccol, 22:00 RTLII

Posted by Pimaszúr átcuccol on Monday, September 21, 2015

A korábbi tinibálvány SP-nek azért persze vannak hódításai, csak komoly kapcsolatba nem akart belebonyolódni az elmúlt években. Pimaszúrnak elárulta, hány éve.

“Projektem van. Persze… Ilyenkor már azért itt az ideje. Most nincs komoly kapcsolatom, és élvezem ezt a helyzetet, már öt éve.”

És akkor…!Íme a következő konkrét közös nap az egykori SP-vel, 30 mp-ben!KEDD, 22:00 RTLII

Posted by Pimaszúr átcuccol on Thursday, September 17, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top