Sztárok

Tóth Verától milliókat csalt ki volt szerelme, összeomlott

Tóth Vera megjárta a poklot! Volt párja kihasználta, önbecsülését a földig rombolta, és mikor az énekesnő azt hitte, vége van a rengeteg szenvedésnek, még lejjebb csúszott.

Tóth Vera négy évvel ezelőtti szenvedéseiről és megpróbáltatásáról a Story magazinnak mesélt. Mint Tóth Vera mondja, a poklot élte meg, de jelenlegi szerelme, Ádám mindenre gyógyír volt. Exe azonban milliókat csalt ki belőle, ráadásul apránként, először észrevétlenül.

“Zsolt azzal kezdte, hogy vegyek cigit és más apróságokat. Később kezdett el kölcsön kérni. Végül milliós tételekről volt szó. Lépésről lépésre derült ki, hogy meggyűlt a baja a drogokkal. Olyankor egészen megváltozott a személyisége. Fizikailag sosem bántott, inkább csak szavakkal, és leginkább a nőiességemben”mesélte Tóth Vera a lapnak.

Tóth Verának már korábban is gyanús volt, hogy Zsolt megcsalja. Rájött, nincs más választása, mint kiszállni a kapcsolatból, hiszen már fizikai és lelki tünetei is voltak a rengeteg elszenvedett sérelemnek.

Tóth Verából milliókat csalt ki volt szerelme, összeomlott

“Pekingbe kellett utaznom egy rendezvénysorozatra, ott éltem át az első különös rohamomat. Hirtelen azt éreztem, nem vagyok a testemben. Később tudtam meg, Zsolt akkor is mással volt. Az utolsó csepp az volt a pohárban, amikor már itthon, a számítógépén nyitva hagyta egy társkereső oldal ablakát. Akkor hívtam fel az egyik legjobb barátomat, Mujahid Zolit, hogy jöjjön azonnal. Csak annyit mondtam neki, hogy van öt perced, hogy átérj. Megyünk. Közben hazaért a pasim, volt is nagy ordítozás. De mi mentünk a legfontosabb holmikkal.”

A szakítás után Tóth Vera úgy érezte megszabadult minden hátráltató tényezőtől. Rengeteget fogyott, bomba formában érezte magát, és rengeteget flörtölt. A rengeteg szenvedésnek, kételynek azonban a kitörés után összeomlás lett a vége.

“Begörcsöltem, nem kaptam levegőt. Hiperventilláció, mentő.”  Ekkor kezdte el Tóth Vera felkutatni az internetet, hogy vajon mi lehet a baja.

“Így bukkantam a deperszonális személyiségzavar nevű lelki elváltozásra (…) Az ember elveszíti a kapcsolatát a külvilággal. Térérzékelési problémái támadnak, olykor felgyorsítva, máskor lelassítva hallja a környezetéből érkező hangokat. Nem érzed magad a testedben”mesélte Tóth Vera, aki végül egy éven át járt terápiára, hogy feldolgozza a szakítást és az összeomlást.

Az énekesnő végül felépült, és nyitott lett egy új kapcsolatra, amely két éve Ádám személyében be is lépett az életébe.

Tóth Vera küzdelmeit rajongói az Athenaeum kiadó gondozásában a november 6-án megjelenő Gyémánt című könyvében olvashatják majd el. “A Gyémánt annak a sokéves küzdelemnek a krónikája, amelyet egy kamaszlelkű fiatalnak kellett véghezvinnie, hogy kiegyensúlyozott felnőtté válhasson. A könyvben Vera személyes naplóbejegyzései vezetik az olvasót az énekes lelki tusáinak során át, szép lassan eljuthatunk vele a totális káosztól a teljes harmóniáig.” – írja a kiadó a könyvről.

Borítópremier!Tóth Vera: GyémántÉs a könyv már előrendelhető…

Posted by Athenaeum on 2015. július 21.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top