Sztárok

Debreczeni Zita mesefigurának állt – fotó

Debreczeni Zita a minap egy egzotikus buliban járt, ahova különleges szerelésben érkezett. Pont úgy néz ki, mint a világ egyik leghíresebb meséjének csodaszép főhősnője.

Simán el tudnánk képzelni Debreczeni Zitával a főszerepben egy török sorozatot, amiben ő az elbűvölő Seherezádét alakítja. Debreczeni Zita a minap ugyanis az egyik budapesti szórakozóhely bulijában járt, aminek témája az Ezeregyéjszaka meséje volt, ő pedig tökéletes jelmezt választott.

Debreczeni Zita gyönyörű volt, sminkje, fejdísze és ruhája pedig kifogástalanul passzolt a témához. Ha pedig modern kori mesehősnőt szeretnénk faragni Debreczeni Zitából, akkor Jázmin hercegnőként tudjuk elképzelni, amint Giannival a repülő szőnyegen suhantak haza….

A dzsines poént már kihagyjuk, de ki-ki döntse el maga, melyik csodálatos mesehősnőre hasonlít inkább Debreczeni Zita, aki tényleg káprázatosan festett.

Indulás ♠️ KIOSK Budapest #1001night

Posted by Debreczeni Zita on 2015. szeptember 26.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top