Sztárok

Bálint Antónia és exe milliókért pereskedik

17 milliót követel Bálint Antónia, exe szerint azonban ő tartozik neki néhány millióval.

Újabb tárgyalási napot tartottak abban az ügyben, amelyet Bálint Antónia indított kislánya édesapja ellen. A volt szépségkirálynő 17 millió forintot követel a férfitől, amelyet még 2009 októberében, állítása szerint három hónapra kért kölcsön tőle – írja a Bors.

Bálint Antónia még korábban állítólag egy lakása eladásából adta oda ezt az összeget, amelyet addig egy bankban tartott. Mint mondja, nem volt oka kételkedni a férfi szavában, akkor már nem voltak együtt, de a jó viszony megmaradt köztük.

A kölcsönről egy évvel később egy elismervény is született, amelyet a férfi alá is írt. Ő maga ezt azzal magyarázta, hogy Bálint Antónia által fenyegetve érezte magát, hogy nem láthatja majd a kislányát. A férfi később a saját verzióját is elmondta.

E szerint 2006-ban munkakapcsolat miatt ismerték meg egymást Bálint Antóniával. Ebben az évben havi egymilliós fizetést kapott, mint az Egymásért Alapítvány arca, majd miután közelebb kerültek egymáshoz, egy új B-Mercit is vett neki. Hat-hat millióval segítette ki Toncsi édesapját és testvérét, és miután Bálint Antónia nem kapott hitelt, hisz nem volt olyan munkája, tizenhárommillióval segítette ki, hogy a saját 3–4 millióját kipótolva lakást vehessen.

Bálint Antónia és exe milliókért pereskedik

A férfi állítja, nem tartozik Bálint Antóniának, sőt állítása szerint egy harmadik fél is igazolhatja ezt. Ráadásul Bálint Antónia exe még hangfelvételt is vitt a bíróságra, mely szerint az egykori szépségkirálynő elismeri, hogy nem tartozik már neki a férfi.

“Nem tartozom neki – mondta a férfi. – Ha nyerne, sem juthatna a pénzéhez, hiszen jelenleg vagyonelkobzás alatt vagyok, nyugdíjasként egy árva fillérem sincs.”  A bíróság döntése szerint, a következő tárgyalási napra az ügyben érintett J. Róbertet is beidézik, hogy tisztázódjon, ki tartozik, vagy esetleg nem tartozik a másiknak.

Bálint Antónia és exe milliókért pereskedik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top