Sztárok

Durván zaklatják Istenes Bencét

Két rajongója is egyre megszállottabb módon zaklatja Istenes Bencét. Ráadásul az egyikük Csobot Adélt próbálja utánozni. A Vigyél el! műsorvezetője azt fontolgatja, hogy a rendőrséghez fordul.

Istenes Bencét két rajongó lány is hívogatja telefonon, akár éjjel is. A Vigyél el! műsorvezetőjét egyre jobban idegesíti a dolog. “…Egyszer csak megcsörren a telefon, és az egyik zaklató lány hív. És nem egyszer, egymás után négyszer és rossz, mert próbálsz róla nem tudomást venni, mégis kizökkent, felbosszant, idegesít” – mondta Istenes Bence, ki azt is elmesélte, hogy az egyik lány Csobot Adélt próbálja utánozni. “Adél nagyon szereti a pillangós ruhákat, van is egy csinos inge, ami ilyen mintákkal van tele. Az egyik lány beszerzett egy ugyanilyet, lefényképezte magát benne, és elküldte nekem, hogy nézzem meg, neki mennyivel jobban áll… Van, hogy Adél veszi fel a telefont, de akkor egyből le szokta rakni a zaklató. Én egy tök békés ember vagyok, eleinte próbáltam kizárni őket a gondolataimból, mert hiszek abban, hogy a gondolatnak teremtő ereje van, de kezdek komolyan kétségbeesni, mert kezelhetetlenné vált a helyzet. Az a lány, amelyik Adélt utánozza, a címemet is tudja, és már az otthonomnál is zaklat. Múltkor elküldtem a túróba, remélem, egy ideig nem fog visszajönni. Viszont, ha nem változik a helyzet, a rendőrség segítségét fogom kérni, mert elfogyott a türelmem” – mondta el Istenes Bence a Borsnak.

Durván zaklatják Istenes Bencét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top