Sztárok

Így tér vissza a Romantic

Nagy bejelentést tettek Gáspár Győzőék: visszatér a Romantic. Azt is elárulták, hol lépnek fel, és mi motiválja őket.

A TV2 Mokka című műsorában jelentették be szerda reggel, hogy ismét összeáll a Romantic, “Hoztam egy rossz döntést 2007-ben. Egy gyöngyösi fellépés után azt mondtam a lányoknak: én lerombolom ezt a várat”magyarázta Gáspár Győző, aki akkor a televíziós karriere miatt fordított hátat a formációnak. “Azóta is voltak kísérletek, hogy valamit csinálhatnánk együtt, de most jött el a megfelelő alkalom. Nekem nincs semmilyen szerződésem, Katinka hazatért az ötéves hajóútjáról, ahol szintén énekelt, meg szeretne állapodni itthon, és Zsuzsi is szabad. Amikor megkerestek a lányok, azt mondtam: csináljuk! A régi nagy slágerekkel bármikor színpadra tudunk állni, de több zeneszerzőt és kiadót meghallgatunk, mit tudnak ajánlani. Egy már most biztos: novemberben New Yorkban lépünk fel, az ottani magyarok meghívásának eleget téve” árulta el a részleteket Gáspár Győző

“A gázsi ezentúl is igazságosan kerül elosztásra, háromfelé. De nem ez az igazi motiváció, díjakat, arany- és platinalemezeket akarunk”  idézi a Bors a show-mant.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top