Sztárok

Ezért váltották le Gesztesi Károlyt

A színész már hetek óta nincs jól. Gesztesi Károlyért családja és a szakma is aggódik.

Arról már korábban is beszámoltunk, hogy Gesztesi Károly fia, Máté ugrott be egy szerepre édesapja helyett. Most azonban úgy tűnik, hogy ez nem csupán egyszeri alkalom, akár hetekig is Máté játszhatja Gesztesi Károly szerepét a Karinthy Színház új darabjában, a Csalogány családban.

“Remélem, hamarosan jobban lesz az édesapám, de amíg ez nem történik meg, addig a Karinthy Színházban én helyettesítem. Viszont az állapotáról nem szeretnék semmit mondani” – nyilatkozta a Blikknek Gesztesi Máté, aki egyébként a darab zenei rendezője, tehát jól ismeri a produkciót.

Ezért váltották le Gesztesi Károlyt

Gesztei Károly titkárnőjével és orvosával is üzent a teátrum igazgatójának Karinthy Mártonnak, hogy sajnos nem tud jelen lenni a következő előadásokon. “Azt mondta, Karcsit vírusos kórság gyötri, és ezt elfogadtam. A bérletesek miatt azonban megoldást kellett találnom, és Máté pompás beugró – magyarázta a színház igazgatója a döntést. – Szeretem Karcsit, de ezen az előadáson csak a teste volt jelen, a szelleme nem. Érződött, hogy nincs a helyzet magaslatán.”

A lap arról is beszámolt, hogy szerda délután Gesztesi Károly elment a Grease próbájára, ahonnan Szurdy Miklós rendező állítólag hazaküldte. “Karcsi bent volt próbálni, majd egyéb dolgait intézte” – mondta Blikknek a producer, Horváth Csaba, viszont nem adott egyértelmű választ arra, hogy Gesztesi Károlyt a próbát végigcsinálta-e avagy sem.

A Bánfalvy Stúdió Ma estére szabad a kecó, avagy a londoni szextett című darabja a Stefánia Palotában.
A Bánfalvy Stúdió Ma estére szabad a kecó, avagy a londoni szextett című darabja a Stefánia Palotában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top