Sztárok

Négy férfi kenegeti a pucér Heidi Klumot

Hát nem ez az első eset, amikor Heidi Klum bebizonyította, hogy nem szégyellős. Most viszont videóra is vette, amint egyszerre több férfi is kenegeti.

Már vagy egy tucatszor hallhattuk Heidi Klumtól, hogy mennyire rajong a halloween partikért. A kedvenc ünnepére különleges tökfaragások mellett extrém kosztümökkel szokott készülni, amivel évek óta a farsangszerű kosztümös, beöltözős bulik sztárja.

Volt már nyúzott ember, vámpír, zombi és gorilla is, de Heidi Klum idén még egy lapáttal rátesz a korábbi megjelenésére. Ezúttal már azt is láthatjuk, hogyan készül a jeles napra, mert videóra vette, ahogyan iszappal kenik a maszkmesterek.

Slime me up @prorenfx ???? #heidihalloween #heidiklumhalloween

Heidi Klum (@heidiklum) által közzétett videó,

A csapatnyi férfi bizonyára élvezte a feladatot, hogy a meztelen Heidi Klumot simogathatja, még ha volt is munka bőven azzal, amit a modell kitalált magának.

Thanks @prorenfx team for making my crazy costume idea a reality ???? #heidihalloween #heidiklumhalloween

Heidi Klum (@heidiklum) által közzétett videó,

Bár az nem derült ki, mivel lepi meg az embereket idén Heidi Klum, de az biztos, hogy szerzett néhány kellemes percet azoknak a férfiaknak, akik a testét kenegették. 

It's almost time for my favorite holiday! Costume prep time with the team at @prorenfx Can't wait for Halloween! ????

Heidi Klum (@heidiklum) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top