Sztárok

Hungary’s Got Talent: Csuja Imre töltött káposzta mellett zsűrizne

A Hungary’s Got Talent szombaton startol, mi pedig igyekszünk minél több humoros és érdekes dolgot mondani és mutatni a leendő zsűritagokról. Ma éppen Csuja Imréről.

A hét minden napjára jut egy zsűritag, akit közelebbről is megismerhetünk a Hungary’s Got Talent című műsor szombat esti indulása előtt. Csuja Imréről is megtudtunk néhány érdekességet.

1. Az RTL Klub egyik legelső ifjúsági tévésorozatában, az Első csókban ő volt a főszereplő lány apukájának, Roger Girard-nak a szinkronhangja.

2. Csuja Imrének van egy vizslája, Bodzának hívják, és sokat sétál vele, nagyon jó fej kutya.

3. A Hungary’s Got Talent legmackósabb zsűritagja imádja a töltött káposztát, bármikor meg tudna belőle enni egy tányérral.

4. Szeret cseresznyét és meggyet szedni a kertjében, befőttet, szörpöt is készítenek belőle a feleségével.

5. A Hungary’s Got Talent felvételei egészen új élményt jelentettek a számára, egészen másfajta izgalmakat, mint a színházi színpadra lépés előtt. Csuja Imrének egyébként a hétvégén lesz premiere az Örkény Színházban, Mizse Lajos hekker szerepét fogja játszani a Köd utánam című előadásban. 

Hungary’s Got Talent: Csuja Imre töltött káposzta mellett zsűrizne

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top