Sztárok

22 ok, miért szeretjük a ma 22 éves Palvin Barbarát

Palvin Barbara szó szerint a szemünk és az egész világ szeme előtt nőtt fel. A cserfes tinilányból ma már nővé érett, mi pedig minden oldalát imádjuk. 22. születésnapja alkalmából össze is szedtük, miért érdemes követni a világ egyik legsikeresebb modelljének karrierjét és Instagramját is.

1. Mert menő

Ezen talán nincs is mit magyarázni, ma születésnapos modellünk minden szempontból szupermenő. Stílusos, és természetesen képben van mindennel, ami a divat világában és a vörös szőnyeg körül történik. 

2. Mert nagyon jó fej

Imádjuk, hogy Palvin Barbara annak ellenére, mekkora sztár, abszolút emberinek tűnik. Bármikor szívesen barátkoznánk vele.

3. Mert a siker sem szakította el a családjától

Bár Barbi sok időt tölt távol itthoni szeretteitől, mégis minden alkalmat megragad arra, hogy találkozzon velük. Nővérével különösen jó kapcsolatot ápol, gyakran buliznak, és ha tehetik, együtt töltik az idejüket.

4. Mert szereti a hazáját

Palvin Barbara egyáltalán nem próbálja megváltoztatni magát, és büszke származására. Annak ellenére, hogy ideje nagy részét külföldön tölti, amikor csak teheti hazalátogat, ezeknek az utazásoknak pedig minden pillanatát kiélvezi. Abszolút látszik rajta, bármennyire is magabiztosan mozog a világ nagyvárosaiban, otthonának Magyarországot tartja.

5. Mert szeretné, ha megismernék mások is Magyarországot

Mai születésnaposunk a szívén viseli, hogy megismertesse hazáját külföldön is. Ez annyira fontos számára, hogy tavaly még egy furcsa oktatóvideót is készített, amellyel a magyar nyelvet népszerűsítette.

6. Mert menő barátai vannak

Gondolhatunk bármit Miley Cyrusról és a One Directionos srácokról, valljuk be, mélyen, legbelül, egyszer mi is szívesen elmennének velük bulizni. Ám Palvin Barbi nemcsak velük szokott lógni, legjobb barátnője egyben kollégája, az ír modell Stella Maxwell, akivel már évek óta töretlen a barátságuk. Persze mint minden társáságban, itt vannak mindenféle összefonódások, például nem rég arról reppentek fel pletykák, hogy Maxwell Miley Cyrussal kavar.

Egy másik közeli barátja pedig nem más, mint SP, azaz a ma már fotós Éder Krisztián, akivel gyakran közös projektekre is összeállnak:

Palvin Barbara Istagram
Palvin Barbara Instagram

7. Mert szívén viseli barátai sorsát

Mikor a szintén gyönyörű magyar modell, Tombor Nelli elhatározta, hogy szeretne mesterszakács lenni és egy neves New York-i intézményben tanulni, Barbi, amit tudott, megtett, hogy segítsen neki. Nellinek egy bemutatkozóvideót kellett készítenie, amit az interneten közzétett, hogy arra kérje az embereket, segítsenek neki ösztöndíjat kapni a suliba. Palvin Barbi pedig többször is megosztotta barátnője felhívását az Instagram-oldalán, ahol egyébként több mint kétmillióan követik. Végül Nelli meg is nyerte a közönségszavazást, és megkapta az ösztöndíjat.

8. Mert nemcsak a híres pasik jöhetnek szóba nála

Bár Palvin Barbarát folyton próbálják összeboronálni az éppen aktuális szépfiúkkal, mint Justin Bieber vagy a One Directionos Niall Horan, eddig egyetlen hivatalos, általa is elismert kapcsolatáról tudunk. Egy civil magyar fiúval, Kristóffal járt együtt két és fél évig, kapcsolatuknak 2013-ban lett vége, bár a pletykák szerint egy évvel később pár hónapra újra összejöttek.

22 ok, miért szeretjük a ma 22 éves Palvin Barbarát

9. Mert a L’Oréal is imádja

Vannak divatmárkák, amiket még azok is ismernek, akiket egyébként nem hoz lázba a szépségipar. Ilyen például a L’Oréal is, ahol már 2012-ben annyira beleszerettek a születésnapos modellbe, hogy őt választották új szépségnagykövetüknek, és azóta is Barbi az egyik legfontosabb reklámarcuk. Így szinte bárhol a világon simán összefuthatunk a magyar modell arcképével az utcán, a metróban vagy a bevásárlóközpontokban.

10. Mert a Victoria’s Secret is felfedezte

Mihalik Enikő mellett Palvin Barbi is állandó szereplője a világhírű fehérneműmárka kifutójának. Mi pedig kifejezetten szeretjük, hogy nekik köszönhetően sokszor bepillantást nyerhetünk a Victoria’s Secret divatbemutatók kulisszái mögé.

Palvin Barbara Istagram
Palvin Barbara Istagram

11. Mert szeret enni

Modellkedés ide vagy oda, Palvin Barbara nem titkolja, imádja a finom ételeket, és mindenevő. Ő is azon lányok csapatát erősíti, akik inkább edzenek, mint hogy lemondjanak a kulináris élvezetekről.

12. Mert nem ijesztően vékony

A 22 éves modellre könnyű szívvel tudjuk azt mondani, hogy tökéletes alakja van. Barbi egyáltalán nem tartozik a csontos modellek közé, és ezt mi nagyon szeretjük benne. Igazi példakép.

22 ok, miért szeretjük a ma 22 éves Palvin Barbarát

13. Mert mindig vállalja önmagát

Palvin Barbara igazából abból él, hogy gyönyörű, mégsem esik nehezére, hogy megossza néha a világgal és főleg instagramos követőivel, ha nincs a topon.

14. Mert mindenhol ott van

Nagyon szeretjük figyelemmel követni a vörös szőnyeges eseményeket, a legjobb pedig az, mikor a magyar modell is részt vesz rajtuk, s így láthatjuk ezeket a fontos rendezvényeket. Palvin Barbi szemén keresztül mégiscsak izgalmasabb a világ.

A 2015-ös Cannes-i Filmfesztiválon
A 2015-ös Cannes-i Filmfesztiválon

15. Mert megörökítették graffitin

Barbi a street artos Takert is megihlette, aki Óbudán hatalmas falfestményt készített róla. A hab a tortán pedig, hogy a modell el is látogatott a graffitihez, örömmel pózolt elötte.

22 ok, miért szeretjük a ma 22 éves Palvin Barbarát

16. Mert dalt is írtak róla

Bár még csak ma ünnepli 22. születésnapját, nemcsak festmény készült róla, hanem a közelmúltban a Ricsargír együttes Palvinbarbi című száma. Talán ki is jelenthetjük, hogy Barbi igazi underground múzsa.

17. Mert imádja az internet

Talán nincs másik olyan magyar híresség, akiről annyi gif lenne az neten, mint a modellről. Mi pedig nagyon örülünk, hogy szinte minden élethelyzetre tudunk használni Palvin Barbis gifet.

22 ok, miért szeretjük a ma 22 éves Palvin Barbarát

18. Mert szereti a rajongóit

Nem véletlen, hogy az internetezők odáig vannak érte. Palvin Barbi nagyon tudatosan használja a közösségi médiát, tisztában van vele, hogy így könnyen tarthatja a kapcsolatot rajongóival, akikkel élete számos pillanatát megosztja.

19. Mert élvezi a munkáját

Hányszor hallani olyat, hogy valaki nem szereti, amit csinál, rossz hatással van rá, kicsinálja. Palvin Barbi szerencsére nem tartozik ezek közé, de ehhez arra is szükség van, hogy ő maga is szeresse a munkáját. 22 évesen már kiváló szakember, és ez kifejezetten inspiráló.

20. Mert belül még mindig gyerek

Lehetünk bármennyi idősek, szükség van arra, hogy valamennyit megőrizzünk magunkban a gyermeki énünkből. Palvin Barbi, aki nagyon fiatalon csöppent bele a felnőtt életbe, például a mai napig imád rajzfilmeket nézni.

22 ok, miért szeretjük a ma 22 éves Palvin Barbarát

21. Mert abba a sztárba szerelmes, mint mi

Barbi egyszer elárulta, arra vágyik, hogy Johnny Deppel találkozhasson, hiszen – hozzánk hasonlóan – neki is titkos szerelme a Karib-tenger kalóza.

22. Mert még Leonardo DiCaprio is felköszönti

Palvin Barbi több interjúban is elmondta, amióta összeismerkedett a hollywoodi sztárral, a férfi SMS-t ír neki születésnapján. Így most egy picit reménykedünk, nem lesz ez másként idén sem, és a modell talán meg is osztja velünk, mit írt neki a színész. Ha pedig kivételesen elfelejtené, mi azért Leóval együtt kívánunk boldog születésnapot Palvin Barbarának!

22 ok, miért szeretjük a ma 22 éves Palvin Barbarát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top