Sztárok

Éveken át csalta Szulák Andreát volt párja

Egy szemtanú mesélte el a Story magazinnak, hogy kolléganőjével kezdett ki Szulák Andrea volt párja, Gábor, mikor még együtt éltek.

Egy fiatal, hosszú, fekete hajú kozmetikus lánnyal hetyegett Szulák Andrea volt párja, Gábor, aki a Stroy magazinnak interjút adó szemtanú szerint egyáltalán nem titkolta, hogy kolléganőjéhez erősebb szálak fűzik puszta barátságnál. Ez az elmondások alapján évekkel ezelőtt történt, akkor, amikor még Szulák Andrea és Gábor jócskán egy fedél alatt éltek, és boldogságukról beszéltek a lapoknak.

Éveken át csalta Szulák Andreát volt párja

“A belvárosi szalonban, ahol együtt dolgoztunk, kivétel nélkül mindenki tudott erről a »barátságról«. Gábor számos alkalommal érkezett virágcsokorral, nem is igazán titkolva, mennyire kedveli a kolléganőnket. Mindenki erről beszélt akkoriban. Ahogyan arról is, hogyan mosolyoghat valaki címlapokon, ha közben meg így viselkedik az élettársa háta mögött?! Egy családos férfinak nem illik így barátkoznia!” – mondta a szemtanú Szulák Andrea kislányának édesapjáról a hetilapnak.

A magazin szerint míg Szulák Andrea ezekben a nehéz napokban is kapcsolatát gyászolja, addig volt élettársa igazi világfiként éli az éltét. Wellnesshotelekbe jár, sütkérezik a napon, és ezeket a boldogságban eltöltött pillanatokat meg is osztja a külvilággal közösségi oldalán, ahova a lap szerint még egy olyan fotót is feltöltött, amin egy csinos fiatal lánnyal fagylaltozik.

Éveken át csalta Szulák Andreát volt párja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top