Sztárok

Így él nevelt lányával Vujity Tvrtko

Vujity Tvrtko azt mondja, az elmúlt egy évben rengeteget tanult fogadott lányától, Grétitől, aki miatt olyan dolgokat is megtapasztalt, amit fiús édesapaként azelőtt sosem.

Vujity Tvrtko és nevelt lánya, Gréti, a múlt heti Sztárban sztár című műsoron a közönség soraiban izgulták végig a produkciókat. Az NLCafét pedig szívesen avatta be Vujity Tvrtko Gréti titkába, hogy kinek szurkol.

“Gréti már a műsor elején kiadta parancsba, hogy kire kell szavazzunk: Csobot Adél és Tóth Gabi a két favorit. Nekem szinte beleszólásom sem volt a dologba. Bár ugye szívem szerint én mindenkinek szorítanék, felsőbb utasítás, hogy a két lánynak kell szurkolnom”nevetett Vujity Tvrtko, aki azt ígérte, hogy ezen a héten is ott lesz Grétivel a lelátón.

“Mindenképpen el kell mennünk, hiszen Gréti hiába teszi el emlékül a közös fotót Adéllal, néhány év múlva senkinek sem tudja beadni, hogy nem Angela Merkellel fotózkodott.”    

Tvrtko és Gréti a Sztárban sztár  műsorának felvételén
Tvrtko és Gréti a Sztárban sztár műsorának felvételén

Vujity Tvrtko arról is szívesen mesélt lapunknak, hogy manapság hogyan élik meg a családbővítést, miket tanult a kislánytól, és saját gyermekei miként fogadták Grétit.

“Elképesztő személyiség ez a lány. Nem félek bevallani, hogy nemre és korra való tekintet nélkül lehet tanulni azoktól, akikre az ember nyitott. Gréti megtanított engem lányos apának lenni, olyan kérdéseket tesz fel, vagy olyan szituációkba csöppenek bele, amilyeneket fiús apaként nem kellett átélnem.”

Így él nevelt lányával Vujity Tvrtko

Vujity Tvrtkónak és családjának azzal, hogy Gréti, egy Debrecenből jött lány, hirtelen a família tagja lett, sok mindenen változtatni kellett, de ahogy mondja, ez inkább öröm volt számukra, mintsem teher, hiszen a kislány szinte pillanatok alatt beilleszkedett a családba. Gréti 2014 kora nyarán töltött először náluk egy hetet, ekkor Vujity Tvrtko feleségénél minden nap edzett, hiszen a kislány maga is kosarazik, Gyöngyi pedig az ország egyik legjobb női edzője.

“Augusztusban költözött hozzánk, akkor úgy volt, hogy csak egy évre. Három napunk volt beiskolázni és mindent elintézni. Mivel nálunk nagy a család, mindenkinek külön színes tányérjai és poharai vannak, így azokat is egyből beszereztük, olyan színben, amilyenben Gréti kívánta. Kapott saját szobát és napokon belül már új iskolába járt. Pillanatok alatt beilleszkedett.”

Így él nevelt lányával Vujity Tvrtko

Voltak azonban olyan mozzanatok, amire Vujity Tvrtko fiús apaként nem számított.

“Életemben először kellett várnom a saját házamban a fürdőszoba előtt – nevetett a TV2 műsorvezetője. – Később pedig rájöttem, hogy vége az alsógatyában flangálásnak, hiszen eggyel többen vagyunk a házban.”

A kislányt egyébként Vujity Tvrtko fiai már nővérükként emlegetik. Legkisebb fia, Bendegúz már Gréti nevét is megváltoztatta.

“Szabó Gréti helyett azt mondja mindenhol, hogy ő Vujity-Zsolnay Gréti. Bendegúz így fejezi ki, mennyire szereti a fogadott nővérét” – mosolygott.

A kislány egyébként az új tanévet már egy székesfehérvári gimnáziumban kezdte, a távolság miatt pedig kollégista lett, de a családot ugyanúgy látogatja, mintha hazamenne.

Így él nevelt lányával Vujity Tvrtko

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top