Sztárok

Konyhafőnök: ezen drámázik az új séf

Gondolhatnánk, hogy aki a versenybe jelentkezik, az nem csak remek szakács, de az idegei is kötélből vannak. Na, ma kiderül, hogy nem úgy van az! És megint nem egy nő drámázott.

Egy igazi energiabomba érkezik ma a Konyhafőnök versenyzői közé Kurucz Kolos személyében. A 47 éves üzletvezető mindent imád, ami a főzéssel kapcsolatos. Legalább ennyire kedvel beszélgetni és trécselni, és bár nincs hobbija, mindent szeret csinálni, amihez épp kedve van, legyen az tollasozás, bringázás, vagy épp egy jó étel elkészítése. Ráadásul a kedvenc ízvilága a keserű, ami a Konyhafőnökben nem fordult még elő.

Konyhafőnök: ezen drámázik az új séf

Ám a mai adás első váratlan fordulata – vagyis a hozzávalókkal megpakolt ládák összecserélése – még őt is próbára teszi.

Ez egy dráma! Én teljesen leblokkoltam. Én nem is tudtam, hogy mit kezdjek hirtelen. Első gondolatom, hogy ez biztos csak egy vicc!” – mondta Kolos, aki erre a versenyre egyedi, saját nevével ellátott pólót gyártatott. Hogy szerencsét hoz-e a póló Kolosnak, kiderül a Konyhafőnök mai adásából.

Konyhafőnök: ezen drámázik az új séf

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top