Sztárok

Tóth Vera magánnyomozóval figyeltette a szerelmét

Tóth Vera nemrég megjelent könyvében kendőzetlenül vall a magánéletéről. A könyv bemutatóján pedig szóban is adott egy kis ízelítőt, élete drámai fordulatairól sem hallgatott.

Tóth Vera többek között arról is mesélt, hogy nehezen dolgozta fel a sikert, és komolyan fontolgatta, hogy véget vet az életének. Ezután pedig nagy szerelmével való szakítását hozta szóba. “Két évig tartott a szerelmünk. Az újságok kedvenc párja voltunk… majd elment egy olimpikonnal. Egy taxisofőr – akivel kapcsolatunk alatt sokat utaztunk – egy hajnali fuvar alkalmával kezdett bele a fájdalmas témába. Elmondta, hogy nem is tudta, hogy új barátnője van, és egyik éjjel, amikor hazavitte őket egy buliból, majdnem felfalták egymást a hátsó ülésen” – mesélte őszintén Tóth Vera, aki magánnyomozót fogadott, hogy megtudja az igazságot. “Azt kértem, hogy derítsék ki, tényleg igaz-e, amit a taxis mesélt. Elmondták, hogy valós a feltevés, és a kapcsolat nem tűnik frissnek, tehát régebben összejöhettek már”  – mondta az énekesnő.

Az énekesnő a Bors kérdésére azt is kifejtette, hogy a Gyémánt című könyvben a teljes őszinteségre törekszik. “Úgy döntöttem, vagy mindent úgy írok meg, ahogy történt, vagy sehogy!” – mondta. Tény, hogy nem sokan vallanák be, amit e fejezetben megoszt az olvasókkal – írja a lap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top