Sztárok

Bódi Sylvi keblével üdvözölte a szexi szörföst

Bódi Sylvi elképesztően jól néz ki, viseljen bármit! Ráadásul a világ legjobb szörföse mellett mi is olvadoznánk a gyönyörtől.

Bódi Sylvi szerencsénkre éppen melegebb égtájon van – persze ez nem azért jó, mert szeretjük, ha messze van, hanem mert így azon hírességeink táborát erősíti, akik szexi fotókat töltenek fel a közösségi oldalukra, lenge, kivágott és mélyen dekoltált ruhákban.

Bódi Sylvi a napokban nagy példaképével, Kelly Slaterrel, a világ legjobb szörfösével találkozott, erről pedig meg is osztotta a fotót. Mondani sem kell, hogy Bódi Sylvi rajongó mosolya mellett az sem érdekel senkit, hogy nincs rajta smink, mert a férfiszem minden bizonnyal egyből a dekoltázsára vándorol.

Bódi Sylvi kedvenc szörfösének egyébként olyan tekintete van, mint a csillagszemű juhásznak, amitől nemcsak a modell, de a legtöbb nő elájul. Irigykedve kérjük Bódi Sylvitől, hogy mutassa meg, kikkel találkozott a messzi távolban. 

A világ legjobb szörfösével, Kelly Slaterrel. :)))) With my favourite surfer. 🙂 Kelly Slater is an absolute legend. :))

Posted by Bódi Sylvi Fan Club (hivatalos) on 2015. október 12.

De olyan kép is jöhet, amin Bódi Sylvi egyszerűen csak megmutatja, hogyan lehet csábosan homokot szórni a sivatagban.

Az élet rövid… ☝????️ Csókolj lassan, nevess önfeledten, szeress szívböl igazán és bocsáss meg gyorsan! ????????❤️????????Life is short… ☝????️Kiss slowly, laugh insanely, love truly and forgive quickly! ????????❤️????????

Posted by Bódi Sylvi Fan Club (hivatalos) on 2015. október 7.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top