Sztárok

Csődbe jutott Ganxsta Zolee és családja

20 év után csődbe ment Zanáék családi cége...

 A bíróság pár hónapja elrendelte a vállalkozás kényszertörléssel való megszüntetését. Ez pedig azóta már jogerőre is emelkedett. Az előadó-művészettel foglalkozó bt. kereken két évtizeddel ezelőtt alakult. A Kossuth-díjas Kassai Ilona Zana Józsefnéként beltag, míg volt férje, Zana József , illetve közös fiuk, Ganxsta Zolee pedig kültagként szerepel benne. A cégtörténet szerint hat évvel ezelőtt még közel nyolcmillió forint hasznot hozott. 2010-ben már csak arra volt elég, hogy pár százezres tiszta nyereséggel tudják zárni az évet. A következő évben mínusz egymillióval, 2012-ben pedig mínusz 610 ezer forinttal zárt a vállalkozás, amelyre 2013 tavaszán végrehajtást tett az adóhivatal. írja a Blikk. A lap azt rebesgeti, hogy a csődhöz köze lehetett a rapper svájcifrank-hitelének is, ugyanis a család mindent megtett, hogy segítsen neki.

Csődbe jutott Ganxsta Zolee és családja

“Ebben a cégben csak egy senkiházi voltam, aki részesült a haszonból, amíg működött. A végrehajtásról és a kényszertörlésről nem tudok semmit mondani, mert én ehhez teljesen hülye vagyok” – mondta őszintén Ganxsta Zolee. “A cégből már több mint tíz éve nem profitáltam. Mostanra pedig már rég megadta magát” – tette hozzá Zana József.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top