Sztárok

Gwyneth Paltrow mellbedobással tarolt

Sminkbakik, rosszul megválasztott ruhák, beesett arc és műmosoly: ezek Gwyneth Paltrow tipikus vörös szőnyeges hibái közé tartoznak. Ezúttal azonban nem találtak benne hibát.

Talán azért, mert Gwyneth Paltrow előszeretettel kritizál másokat, talán csak ennyire szőrszálhasogatók az amerikai divatújságírók, de az biztos, hogy a színésznő legtöbbször a legrosszabbul öltözöttek között van. Ráadásul a sminkbalesetek, a rossz haj, és az őszintétlen mosolya sem segítenek az összhangon.

Gwyneth Paltrow mellbedobással tarolt

Gwyneth Paltrow adottságai azonban megvannak ahhoz, hogy minden tervező szeresse őt öltöztetni. És most tényleg remekül nézett ki a vörös szőnyegen, állítólag az este legjobbnak öltözöttjének tartották a divatkritikusok.

Gwyneth Paltrow mellbedobással tarolt

Az áttetsző felső nem bízott sokat a képzeletre, de ami még ennél is feltűnőbb volt, az Gwyneth Paltrow mosolya.

Gwyneth Paltrow mellbedobással tarolt

A színésznő az utóbbi időben kicsit kikerekedett, ami jót tett neki, sokkal egészségesebbnek is látszik.

Gwyneth Paltrow mellbedobással tarolt

Persze nem is meglepő, hiszen már nem kell titkolóznia a szerelmével. Brad Falchuk szeptember végén posztolta az első közös szelfijüket, és az Instagram-oldalán odaírta: “Én és a randipartnerem”

My date and I #screamqueens

@bradfalchuk által közzétett fénykép,

2010 óta ismeri egymást, a Glee forgatásán találkoztak, és a kapcsolatukat sosem reklámozták. Nem is csoda, hiszen Gwyneth Paltrow csak idén, év elején vált el a gyereki apjától, Chris Martintól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top