Sztárok

A 40 éves Kate Winslet örül a ráncainak

A milyen érzés negyvennek lenni kérdésre sokan adnak sablonos választ, talán mert a nők és a férfiak többsége is rosszul éli meg ezt a kort. Nem úgy Kate Winslet.

A színésznő lelkesen mesélt arról, hogyan élte meg a negyvenedik születésnapját. “Valójában negyvennek lenni fantasztikus érzés. Felkészültem erre az évfordulóra, és kiérdemeltem, hogy negyven legyek” – kezdte Kate Winslet az interjút az Ellen Show-ban.

40 éves Kate Winslet örül a ráncainak

Hozzátette, hogy örül, amiért megélte ezt a kort, és szeretné kiélvezni minden percét. Erre viccesen rá is játszott, amikor Ellen átadta neki a születésnapi meglepetését: a régóta vágyott kertészkészletet, amelyet egy félmeztelen, kigyúrt testű férfi tolt be talicskán. “Ő se menjen sehova, segíthet karbantartani.”

Nick the Gardener helped Kate Winslet get up to speed on gardening. He really gave her the shirt off his back.

Ellen (@theellenshow) által közzétett fénykép,

De félre a viccel, mert a színésznő nagyon is komolyan beszélt mindenhol arról, hogy megdolgozott minden ráncáért, és nem szégyelli őket. Igaz, hogy korábban megvádolták azzal, hogy plasztikáztatja magát és így marad fiatal, de valójában Kate Winslet inkább büszke a nevetőráncaira. “Ezek a ráncaim, és ott is maradnak. Távol tartom magamat a botoxkezelésektől” – mondta az InStyle magazinnak adott interjúban.

40 éves Kate Winslet örül a ráncainak

Az önbizalom is megjött idővel, Kate Winslet még jól emlékszik arra, amikor a megjelenése miatt kritizálták a húszas éveiben, bezzeg manapság csak bókokat kap.

“Az önbizalmam éppen úgy ingadozik, mint bárki másnak, de nagy általánosságban azt mondhatom, hogy szeretem a gömbölyded formáimat. Van mellem és fenekem, és egy férfi, aki szeret engem” – árulta el a színésznő egy korábbi interjúban, amikor azt is bevallotta, hogy megtanulta tűrni a negatív véleményeket, mert egy időben csak az alakjáról írtak a lapok.

40 éves Kate Winslet örül a ráncainak

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top