Sztárok

Lagzi Lajcsi felesége: vállaljuk a felelősséget

A Tényeknek adott interjújában, Lagzi Lajcsi felesége, Boglárka elmondta, ha hibáztak volna, vállalták volna és vállalják is a felelősséget.

Lagzi Lajcsi felesége, Boglárka nem érti, hogy öt hónapig miért nem kereste őket senki azzal, hogy a májusi házkutatás után találtak illegális bekötésre utaló jeleket. Elmondása szerint akkor mindent rendben találtak. Majd szeptember végén nyomozók lepték el a házat és mindkettőjüket bilincsben vitték el, a három gyerekük szeme láttára. Mindezt Lagzi Lajcsi felesége értetlenül fogadta, hiszen mint ahogy mondja, ha őket megkérték volna, hogy menjenek be egy kihallgatásra, megtették volna önként is.

“Sem a férjem, sem én nem vagyunk sumák emberek, ha bármit hibáztunk volna, vállaltuk volna a felelősséget és vállaljuk is a felelősséget. Természetesen minden egyes ilyen alkalommal odamentünk volna pontosan, hiszen a pontosságunkról vagyunk híresek mindketten, különben nem tartanánk, ott ahol tartunk.” – mondta a Tények kamerájának Lagzi Lajcsi felesége.

Mint ismert, Lagzi Lajcsit és feleségét, Boglárkát, valamint harmadik társukat szeptember 22-én vették őrizetbe. Az asszonyt azóta szabadlábra helyezték, bűncselekmény megalapozott gyanújának hiányában. Boglárka, tíz napig raboskodott. Lagzi Lajcsi mocsai birtokán korábban illegális áram-, gáz- és vízvételezés nyomaira bukkantak. Lagzi Lajcsit és társát lopással és vesztegetéssel gyanúsítják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top