Sztárok

Intézetbe akarták küldeni Lagzi Lajcsiék gyerekeit

Lagzi Lajcsi felesége, Galambos Boglárka a Frizbi című műsorban nyilatkozott arról, hogy mit élt át a letartóztatáskor és a börtönben, és arról, hogy mennyire aggódott a gyerekekért.

Galambos Boglárka összeszorított foggal elviselte volna, amikor bilincs kattant az ő és férje csuklóján, amikor azonban a gyerekei kerültek veszélybe, összetört, mindezt maga mondta el Hajdú Péternek a Frizbi exkluzív adásában, ami ma kerül képernyőre. “Amikor beszállítottak megbilincselve a rendőrautóba, mondtam a nyomozóknak, hogy a gyermekeket el kell látnom, iskolába kell vinni. Erre rákérdeztek, hogy ki marad majd a gyerekekkel, amire azt feleltem, hogy a család legjobb barátja, aki egyébként a bébiszitter is. Ugyanis édesanyám messze, vidéken lakik. A válasz megdöbbentő volt: akkor szólunk a gyámhatóságnak, mondta szenvtelenül a rendőrnő. Abban a pillanatban összetörtem. Hiába volt ott a bébiszitter, Andrea, ő nem láthatta el őket, így az idős édesanyámat hívtam fel, ő mentette meg az intézettől a gyermekeimet” – mondta el sírva Galambos Boglárka. Lagzi Lajcsi felesége arra is kitért, hogy a gyerekeket olyan mértékben megviselte az elmúlt két hét kálváriája, hogy szakembernek is kell majd velük foglalkoznia, hogy feldolgozzák – írja a Blikk.

Lagzi Lajcsiról készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top