Sztárok

Egy tragédia hozta még közelebb egymáshoz Baronits Gábort és kedvesét

Baronits Gábor imádott nagymamája elvesztésekor döbbent rá, hogy mennyire fontos számára a kedvese, Sydney...

Baronits Gábor édes­anyja, Ungár Anikó magasra tette a lécet, a lányoknak nincs könnyű dolguk, de úgy látszik, Sydney Van Den Bosch, a 2014-es Miss Earth világverseny közönségdíjának harmadik helyezettje az a különleges személy, aki minden elvárásnak megfelel. “Hasonló családi háttér, ugyanazok az érzések. In­telligens, kifinomult, érzéki lány, aki nagyon érzékeny, mély ér­zésű. Ismerjük azt az előítéletet, hogy a szépségkirálynők butuskák, és csak tengenek-lengenek az életben. Sydney nem ilyen! Ő amellett, hogy gyönyörű, okos és szorgalmas is. Bármiről lehet vele beszélgetni, dolgozik a családi vállalkozásukban, és egy nagy cég reklámarca” – mesélte Baronits Gábor a kedveséről.

Egy tragédia hozta még közelebb egymáshoz Baronits Gábort és kedvesét

A színész azt is elárulta, mi miatt lett igazán szoros a kötelék közte és Sydney közt. Imádott nagymamája 104 éves korában, augusztus elején ment el. Együtt lehettek az utolsó pillanatig.  Ebben a gyötrelmes idő­szakban Sydney végig mellette állt. “Ahogy törődött a nagymamámmal, az egészen fantaszti­kus volt. Néz­­tem, ahogy simogatja, puszilgatja… ezt nem tudom meghálálni. Ő azt mondja, ez természetes. Benne ez az igazán szép. Ez volt az a pillanat, amikor azt éreztem, hogy köztünk szoros kötelék van, mi összetatozunk”   mondta Baronits Gábor a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top