Sztárok

Pánikrohamai voltak Szulák Andreának

A színésznő vállán mindig rengeteg súlyos teher volt, aminek egyszer mindenki megissza a levét. Szulák Andreára éppen párja mellett tört rá egyik rohama.

Egy a volt párjával és kislányával közös nyaralás alkalmával tört rá a rettenetes roham Szulák Andreára – írja a Best magazin. A rengeteg stressz és óriási nyomás okozhatta a tüneteket.

“Nagyon megijedtem, amikor először történt velem ilyesmi, mert nem szoktam hisztit csinálni a fizikai tünetekből” – kezdte korábban a DunaTv Ridikül című műsorában Szulák Andrea.

Szulák Andrea elmesélte, hogy az indulás előtti néhány percben tört rá először a legnagyobb roham. Remegett, rázta a hideg, és sírógörcse lett.

Szulák Andrea természetesen a nyaralás után azonnal orvoshoz fordult, aki felírt neki egy nagyon enyhe nyugtatót. A lap azt írja, hogy az érzelmi hullámvölgyek kiválthatnak hasonló tüneteket, és mindenki reméli, hogy a mostani időszakot tünetmentesen és gond nélkül vészeli majd át Szulák Andrea.

Pánikrohamai voltak Szulák Andreának

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top