Sztárok

Sokkolta a családot, hogy Lagzi Lajcsi a börtönben karácsonyozik

Lagzi Lajcsi neje, Boglárka, és a gyerekei elkeseredtek, hogy apjuk nélkül karácsonyoznak. A bíróság szerint ugyanis fennáll a szökés és elrejtőzés, valamint a tanúk befolyásolásának veszélye.

Mint az NLCafé is megírta, a bíróság csütörtökön úgy döntött, hogy Lagzi Lajcsi január 24-ig biztosan előzetes letartóztatásban marad. A 3 hónapos hosszabbítás hírétől teljesen kiborult a zenész családja, hiszen a szeretet ünnepe náluk szent dolog – írja a Blikk. Ilyenkor mindig együtt ünnepeltek, látogatták meg a rokonokat. Idén azonban elmarad a közös, családi karácsony. Ráadásul a mulatóskirály az áram-, víz- és gázlopásban, vesztegetésben szintén gyanúsított, de szabadon engedett feleségével, Boglárkával még csak nem is találkozhat, sőt telefonon sem beszélhet.

“A gyerekeket így is megviseli, ami történt. Reménykedtek, hogy az apjuk hazajöhet, de mindannyiunkat hideg zuhanyként ért, nagyon elkeserítő, hogy a karácsonyt sem tölthetjük együtt” – tolmácsolta a bulvárlapnak Boglárka szavait Lajcsi ügyvédje, Berényi András, aki indokolatlannak tartja a szigorú döntést.

Lagzi Lajcsiról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top