Sztárok

Sztárok, akik külföldre költöztek: nemcsak Gombos Edina kezdett új életet

Mindenkit váratlanul ért, amikor Gombos Edina szép csendben elhagyta Magyarországot, és családjával Amerikába költözött. Ám nem ő az első magyar híresség, aki teljesen új életet kezdett külföldön. Most összeszedtük nektek hat magyar sztárt, akik sikeres hazai karriert hagytak maguk mögött, hogy valami egészen másba vágjanak bele.

Pokrivtsák Mónika

Az RTL Klub volt műsorvezetőjének története némileg hasonlít Gomos Edináéra. Az egykor sikeres tévés, aki kimondhatatlan nevével vonult be a magyar televíziózás történetébe, hat évvel ezelőtt költözött Amerikába külföldi párja miatt. Pokrivtsák Mónika 12 képernyőn töltött év után határozta el, hogy új életet kezd, és bár itthon ismerte meg amerikai férjét, inkább úgy döntöttek, a tengerentúlon építik fel közös életüket. A sztár azóta teljesen civil életet él, üzletember férje cégeiben dolgozik, és egy 2012-es interjúban elmondta, nagyon bejött neki az amerikai álom, a családján kívül nem is hiányzik neki semmi Magyarországról.

Palik László és Marsi Anikó

A sportújságírónak és a Fókusz egykori háziasszonyának a története egészen rejtélyes. Mindketten karrierjük csúcsán voltak, mikor 2010-ben egyik pillanatról a másikra több kontinensen átugorva Ausztráliába költöztek. Akkor tűntek el a nyilvánosság elől. Onnan azonban egy idő után hazajöttek, és Siófokon rendezkedtek be, de később ismét elhagyták az országot. Több pletyka is felreppent azzal kapcsolatban, hogy miért mentek el, és hol telepedtek le. A legfrissebb információk szerint a házaspár és két gyermeke jelenleg Mallorcán él.

Egy fotó 2010-ből, azóta szinte nem is láttuk őket
Egy fotó 2010-ből, azóta szinte nem is láttuk őket

Noszály Sándor

A teniszező 2009-ben költözött külföldre, Los Angelesbe akkori barátnőjével, Novák Henivel. Bár a kapcsolat azóta véget ért, Noszály Sándor sikere töretlen, ugyanis a legnagyobb sztárokat edzi. Vett már tőle leckét Bill Gates és Pierce Brosnan, de Arnold Schwarzeneggerrel is ütögetett már. A fényes karrierhez és az amerikai álomhoz persze új barátnő is dukál, Noszály jelenleg egy fiatal szőke modellel, Kiarával jár, aki szerepelt az amerikai Topmodell leszekben!, ezen kívül pedig énekel, és színészkedik.

Shodeinde Dorka

Az X-Faktorban feltűnt énekesnő Gombos Edinához hasonlóan férjével hagyta el az országot, bár ő nem ment olyan messze. Shodeinde Dorka 2011-ben költözött Angliába férjével és kislányával, mikor a férfi ott kapott fociedzői állást. Az egykori x-faktoros bár civil életet él, néha azért vannak fellépései. Nemrég, második terhessége kapcsán interjút adott az RTL Klubnak: “Pubokban szoktam énekelni, amit nagyon szeretek, nem adom fel ezt az álmot, ehhez értek igazán. Emellett pedig az egészségügyben is dolgozom” – mondta Dorka, aki hamarosan életet ad kisfiának.

Steiner Kristóf

A VIVA volt műsorvezetője, Steiner Kristóf 2009-ben költözött Tel-Avivba szerelmével. A ex-zenecsatornás élete pedig azóta teljesen megváltozott, évek óta vegán étrendet követ: Izraelben saját ételeit árulja, könyveket ír, és cikkeket publikál. Ezenkívül blogot is vezet arról, hogyan él külföldön a férjével. Ennyi pörgés és elfoglaltság mellett pedig, nem is meglepő, ha a képernyő és a műsorvezetés már nem is hiányzik neki.

Zimány Linda

Természetes, hogy egy ilyen felsorolásból nem maradhat ki Kedves Ferenc kedvese, Zimány Linda. A glammodell valamivel több mint egy éve cserélte le Budapestet a napfényes Kaliforniára, ahol fotói alapján elsősorban azzal tölti az idejét, hogy jól érzi magát. Éli az amerikai álmot, edz, turmixot iszik, bulizik, modellkedik, és szépségversenyekre jár. Ám nemrég egy nagyobb projektbe is belevágott, elhatározta, hogy ruhamárkáját megismerteti Amerikával. Galériánkban pedig azt is megnézheted, hogyan él Zimány Linda a tengerentúlon:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top