Sztárok

Csobot Adél babát vár

Csobot Adél az Aktívnak mesélt először a várandósságáról, de Istenes Bencével együtt már a közösségi oldalon is megosztották a gólyahírt.

Istenes Bence és Csobot Adél életük legfontosabb bejelentését a Facebookon keresztül élőben akarták megtenni. Ez többé-kevésbé sikerült is, mindenesetre elképesztően aranyosak voltak, a 6. percnél rá is térnek a lényegre:

Eletunk legfontosabb bejelentese :)))

Szerző: Istenesbence, 2015. október 28.

Csobot Adél az Aktívnak mondta el, hogy édesanyja mindig is fiatalon szeretett volna nagymama lenni, ráadásul ő is, már kislányként harmincéves kora előtt vágyott az anyaszerepre. Ez most teljesül is, és ahogy a videóban is látszik, Csobot Adél sugárzik a boldogságtól! “Ez a világ legmenőbb dolga!”mondta Csobot Adél.

Csobot Adél és Istenes Bence már több éve alkotnak egy párt, hol viharos, hol kiegyensúlyozott volt a kapcsolatuk, de az utóbbi időben a legnagyobb harmónia látszott rajtuk. Az RTL Klub műsorvezetője egyébként már korábban is rengetegszer elmondta, hogy fiatalon szeretne apa lenni.

Kereken egy évvel ezelőtt ezt az NLCafénak is hangsúlyozta. Nagyon családcentrikus vagyok, de pont amiatt, hogy zárkózottabb is, nehezen adom oda valakinek a szeretetemet. Vágyom a »feltétel nélküliségre«, szerintem majd a gyerekemben fogok feltétel nélkül megbízni, és neki fogom odaadni azt a rengeteg szeretetet, ami bennem van. Nagyon vágyom már arra, hogy legyen egy ember, aki tudom, hogy belőlem van, aki az én vérem – ő lesz az, akit a világon a legjobban fogok szeretni. Vágyom rá, de közben az eszemmel tudom, hogy egzisztenciálisan még meg kell teremtenem a körülményeket. És persze kell egy anya is. Az ötéves tervemben benne van a családalapítás, de akkor sem fogok összetörni, ha nem jön össze. Szeretnék felkészülni az apaságra, hiszen szülőnek lenni egy huszonnégy órás szolgálat, sok mindennel jár. Különben nagyon nehéz eset vagyok párkapcsolatban, meg amúgy is. Szerintem az ember érzi azt, ha megtalálta azt a bizonyos valakit.”

Istenes Bence a Fókuszban mesélt bővebben arról, hogy mennyire örülnek a hírnek. Csobot Adélt pedig, mint utóbb kiderült, énektanára döbbentette rá, hogy babát vár.

“Adél felhívott, és azt mondta, hogy az énektanár megkérdezte tőle, hogy »te terhes vagy?«. Erre vettünk egy tesztet, ami pozitív lett, egy másikat, és még néhányat, ami mind pozitív lett. Majd az orvos is megerősítette, hogy babát várunk, és megtörtént a csoda” – mesélte Istenes Bence a Fókuszban.

Csobot Adél párja, Istenes Bence azt is elmondta, hogy mindkettejük családja elképesztően örült a csöppség hírének, így óriási löketet és erőt adott ez számukra is, hogy ne ijedjenek meg a rájuk váró feladatoktól a jövőben. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top