Sztárok

Csobot Adél: dolgozó anyuka vagyok

Csobot Adél nem szeretne leállni sem a forgatásokkal, sem a munkával. Mint mondja, ügyelve magára és a babára, minél tovább szeretne jutni a Sztárban sztár műsorában is.

Csobot Adél és Istenes Bence tegnap délután jelentették be a nagy hírt, hogy babát várnak. Mint azt mindketten elmondták, idő előtt kiszivárgott, de ha már így alakult, szerették volna ők is a boldogságukról biztosítani a nagyközönséget. Ráadásul Csobot Adél és Istenes Bence is fiatalon szerettek volna kisbabát, így tényleg hatalmas az öröm.

Életünk nagy bejelentése volt ma az, hogy kisbabát várunk!!! Köszönjük mindenkinek a támogatást és a rengeteg gratulációt !!! ❤️❤️❤️

Szerző: Csobot Adél2015. október 28.

“Világéletemben fiatal anyuka szerettem volna lenni. Már tízévesen, mikor tudatosan láttam a világot, csak ezt hangoztattam az anyukámnak, hogy én nagyon szeretnék fiatal anyuka lenni” – mesélte lelkesen Csobot Adél a csütörtök reggeli Mokkában.

Csobot Adél: dolgozó anyuka vagyok

Mint azt Csobot Adél elmondta, semmilyen munka alól nem szeretné kivonni magát, és a Sztárban sztár műsorában is szeretne addig versenyben maradni, amíg csak lehet.

“Én is ugyanolyan dolgozó anyuka vagyok, mint a többi. Nekem ez a munkám, úgyhogy természetesen hétvégén is, ameddig még kell, hiszen szeretnék minél tovább versenyben maradni, dolgozni fogok, és színpadra állok. (…) Annak ellenére, hogy egy kisbaba növekszik a pocakomban, én szeretném magam százszázalékosan odatenni. Nem kérek felmentést, nyilván ügyelve minden mozdulatra, ügyelve magamra, és nem szeretném senki egészségét sem kockáztatni.”

Csobot Adél: dolgozó anyuka vagyok

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top