Sztárok

Pásztor Anna újra gyereket vár

Pásztor Anna két éve adott életet kisfiának, most kislányt vár, mint azt a Stroy magazinnak elmondta, megálmodta a kicsi nemét.

Pásztor Anna remekül viseli második terhességét, csak a színpadot halkították le a baba kedvéért.

“Azt szerettük volna, ha nincs nagy korkülönbség a gyerekeink között – mondta Pásztor Anna a Story magazinnak. Amikor a kisfiammal voltam várandós, hatvan koncertet csináltam végig úgy, hogy Benji már ott növekedett a hasamban.”

“Most pedig a kislányommal is ugyanúgy lenyomom a bulikat, persze már nem ugrálok fejvesztve az emelvényen, és a lábammal se dobogok, ahogy szoktam. Amióta megtudtam, hogy várandós vagyok, még a színpadot is lehalkítottuk, vagyis az erősítőket is direkt úgy állítottuk be, hogy a közönség felé szóljanak”  tette hozzá Pásztor Anna, aki a hetilapnak azt is elárulta: megálmodta, hogy másodszorra kislánya születik.

Pásztor Anna újra babát vár

Pásztor Anna azt is elmesélte, hogy nemrég nagyobb lakásba költözött a család, hogy négyen is bőven elférjenek majd. Az énekesnő úgy érzi, bár előző babáját császármetszéssel hozza a világra, most minden rendben lesz.

“Sajnos a lába köré csavarodott a köldökzsinór, ezért gyors beavatkozásra volt szükség és emiatt nem szülhettem természetes módon. Most úgy érzem, hogy ezúttal minden rendben lesz.”

Pásztor Anna és párja a baba nevét még nem választották ki, hiszen többször hallottak ismerősöktől olyan történetet, hogy egy babáról, amelyik lánynak indult, végül kiderült az ultrahangos vizsgálatokon, hogy kisfiú, ezért ezzel még várnak.

Pásztor Anna újra babát vár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top