Sztárok

Ilyen Tatár Csilla mindenórás pocakja

Tatár Csillánál már bármelyik percben megindulhat a szülés, de egyelőre úgy tűnik, hogy kisfia remekül érzi magát a pocakban.

Tatár Csilla már várandóssága legvégén jár, akármelyik nap megérkezhet a gólya! A műsorvezető már teljesen felkészült kisfia érkezésére, hetekkel ezelőtt elkezdett a bőröndjébe pakolni és egy hónapja nem is dolgozik, hogy teljesen átadhassa magát az anyaság minden pillanatának.

“Az a legfontosabb, hogy nyugalom vegyen körül és igyekszem mindent megtenni, hogy felkészülhessünk erre a csodára” – mondta Tatár Csilla hetekkel ezelőtt az NLCafénak, mikor hogylétéről kérdeztük.

Ma pedig, Tatár Csilla egy cuki képpel, a közösségi oldalán keresztül üzent a rajongóknak, hogy minden rendben van, kisfia azonban még élvezi édesanyja pocakját.

Geometriai formák.:) #maternity #waitingforourbabyboy #love #fashion #today

Szerző: Tatár Csilla2015. november 2.

Tatár Csilla kisfia és ezzel együtt a műsorvezető pocakja, már akkora, hogy napokkal ezelőtt egyik legjobb barátját, Dudás Ádámot kérte meg, hogy segítsen neki a város egyik pontjáról eljutni a másikhoz. Ha a kis jövevény megérkezik, reméljük róla is rengeteg képet tölt majd fel Tatár Csilla! Mi már most olvadozunk.

Amikor már alig férsz be a kormány mögé, kell egy megbízható sofőr!:))) #myfriend #thx #thebest #funny #ilovemybelly Dudás Ádám hivatalos oldala

Szerző: Tatár Csilla2015. október 29.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top