Sztárok

Voice: így szavazhatunk Magyarországról Király Viktorra

Jó hír! Nemcsak Amerikából lehet majd szavazni Király Viktorra a The Voice-ban, ráadásul az élő adás nyomon követése nélkül is leadhatjuk a voksunkat, tehát nem szükséges hajnalban kelni.

A Voice első élő fordulóját két részre bontották, így november 9-én és 10-én énekel majd a 10-10 versenyző, köztük a nemrég magyar dallal sikert arató Király Viktor is. Ezt mi az időeltolódás miatt kedd, illetve szerda hajnalban láthatjuk majd az interneten, ahhoz, hogy szavazzunk szerencsére nem muszáj hajnalban kelnünk – írja a Bors.

A műsorban összesen négyféleképpen lehet szavazni. A The Voice mobilalkalmazás segítségével, ami csak az amerikai App Store-ból tölthető le. Szavazatnak számít az is, ha az amerikai itunes-ból letöltik a versenyzők dalát, ha egy dal bejut a top 10-be a szavazatok megtízszereződnek, ez a szavazati mód szintén csak a tengerentúlon elérhető. Viszont az nbc.com weboldalon bármelyik országból szavazhatunk, ráadásul tízszer. A szavazás az élő adással kezdődik és szerdán zárul le. 14 óránk van, hogy leadjuk a voksunkat. Ugyanígy van ez a The Voice Facebook-oldalán is, ahol szintén minden országból szavazhatunk 10-szer.

20-an versenyeznek, de az amerikai Voice szabályai szerint 8-an kiesnek a két nap alatt, tehát a cél az, hogy Király Viktor, akit Gwen Stefani mentett meg, bekerüljön a legjobb 12 közé.

It's almost time to get your VOTE on for #TeamGwen! The LIVE #VoicePlayoffs start TOMORROW!

Szerző: The Voice2015. november 8.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top