Sztárok

Julia Roberts: csak egy titkunk van a férjemmel

Közösen dolgozott a legutóbbi filmjén Julia Roberts és a férje, Danny Moder. Ennek kapcsán is felmerült, milyen a kettőjük viszonya most.

Már 15 éve van együtt Julia Roberts a férjével, és a nemrég készült közös képen úgy turbékoltak, mintha csak tegnap szerettek volna egymásba. A színésznő legutóbbi drámai témájú filmjén együtt dolgozott Danny Moderrel, és sok filmes házaspárt megviselnek ezek a közös forgatások, ezért egy interjúban erről is kérdezték Julia Robertset.

Julia Roberts: csak egy titkunk van a férjemmel

“Nekem megnyugtató volt, hogy ott volt. Nem egy könnyed téma, és jó volt kibeszélni a dolgokat napközben meg hazafelé a kocsiban. Mire hazaértük, teljesen el tudtuk engedni a munkát, és a gyerekeinkre figyeltünk. Szóval, nem volt túl sok egymásból” – válaszolta a színésznő, a riporter pedig azt is meg akarta tudni, hogyan maradt ilyen kiegyensúlyozottan boldog a kapcsolatuk. 

Julia Roberts: csak egy titkunk van a férjemmel

“13 éve házasodtatok össze, az egy átlagos házaspárnál már 50-nek számítana. Hogyan csináljátok, mi a titkotok? Biztosan más sztárpárok is szeretnék tudni” – kérdezte Mario Lopez a színésznőt.

Julia Roberts: csak egy titkunk van a férjemmel

“Nekünk csak egy titkunk van a férjemmel, azt hiszem, ez a csókolózás. Ez nemcsak a filmes pároknál működik” – adta meg általános érvényű tanácsát Julia Roberts, akiről tudjuk, hogy azt sem bánja, ha a férje öltözteti fel egy-egy eseményre, vagy ha kritizálja, mert szerinte minden közös program építő jellegű.

http://taulukos.tumblr.com/post/132384131526/sparks-fly-in-julia-roberts-and-danny-moders

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top