Sztárok

Jennifer Lawrence meztelen képeit mindenki látta

Botrányos és megalázó helyzetbe került Jennifer Lawrence, amikor kiszivárogtak a pikáns privát fotói. Most erről is beszélt az Éhezők viadala sztárja.

Látványos esésekkel tarkította a bevonulását Jennifer Lawrence az Éhezők viadala: A kiválasztott második részének premierjét, de nem erről beszélnek ma már. Még csak nem is Lawrence mellvillantós ruhájáról, bár ennek kapcsán azért ismét sikerült a színésznő pikáns képeit szóba hozni.

Jennifer Lawrence meztelen képeit mindenki látta

Jennifer Lawrence tavaly nyár végén szembesült azzal, hogy a rengeteg privát képe került ki a világhálóra, amelyeken meztelenül, szexis pózokba látható. Az Éhezők viadala forgatása miatt a színésznőnek nem is volt nagyon ideje foglalkozni a botránnyal, noha feljelentést tett az ügyben, és akkor Lawrence úgy fogalmazott, hogy ez nem botrány, hanem nemi erőszak. Most a Vogue magazinnak elmondta, hogyan élte meg a történteket.

http://vogue.tumblr.com/post/133044850290/jennifer-lawrence-is-determined-hilarious

Csupa fájdalommal járt, nem volt hasznom belőle, mint ahogyan sokan sugallták – mondta Jennifer Lawrence.

“De már el tudom engedni ezt a témát, kivéve, ha valaki felhozza. Apropó, láttál meztelenül?” –  tette hozzá viccelődve a színésznő, aki szerint ő az egyik ember, akit már mindenki látott ruha nélkül, pedig ezek a legprivátabb pillanatai.

A filmbeli jeleneteknél jóval többet mutatnak a privát fotók
A filmbeli jeleneteknél jóval többet mutatnak a privát fotók

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top