Sztárok

Leonardo DiCaprio évek óta férfit szeret

Hollywood fenegyerek nőcsábászáról már többször rebesgették, hogy gyanúsan sokszor van mellette egy bizonyos férfi. Most kiderült, hogy valójában az élettársa lehet.

A Best magazin egy amerikai bulvárlapra hivatkozva számol be arról a megdöbbentő hollywoodi pletykáról, hogy a héten 41. születésnapját betöltött Leonardo DiCaprio kettős életet él, és valójában egy férfit szeret. Az illető nem más, mint Lukas Haas, aki többször is feltűnt már kasszasikereket hozó filmekben, mint a Wall Street farkasában, a Téglában vagy a Titanicban szereplő sztár oldalán.

Haas elkíséri sporteseményekre Leonadro DiCapriót, de a lesifotósok akkor is kiszúrták, amikor a színész valamelyik barátnőjét, Toni Garrnt vagy Bar Refaelit vitte vacsorázni.

Leonardo DiCaprio évek óta férfit szeret

“A lányok szigorú titoktartási szerződést írnak alá, és csak a külvilág előtt reprezentálnak Leo mellett. Otthon a négy fal között nincs szerepük” – mondta egy bennfentes az amerikai bulvárlapnak. A neve elhallgatását kérő illetékes szerint nem véletlen, hogy az aputestet növesztő Leonardo DiCaprio szinte mindig egy feltörekvő modellel mutatkozik, mintha egy katalógusból választanák ki őket.

Lukas Haas középen
Lukas Haas középen

A Best cikke szerint a színész Lukas Haasszal él együtt, összeköltöztek, és nemrég a pénzes Leonardo DiCaprio a többségében melegek lakta Palm Springsben vásárolt házat. A pletyka, hogy a két férfi között több van barátságnál, nem először vetődik fel, de a Wall Street farkasa, Leonardo DiCaprio mindig tagadta, hogy bármi is lenne köztük.

Leonardo DiCaprio miközben barátnőjével biciklizik, Lukas Haas elkíséri őket
Miközben Leonardo DiCaprio a barátnőjével biciklizik, Lukas Haas elkíséri őket

“Ha férfival megyek szórakozni, azt mondják, meleg vagyok, ha nővel, azt mondják, hogy a barátnőm, és csalom azt, akivel éppen vagyok. Sosem hiszik el, hogy ők egyszerűen csak  a barátaim” – mondta egyszer nevetve Leonardo DiCaprio egy talkshow-ban.

A színész karrierjének kezdetén nyílt titok volt, hogy a férfiakhoz vonzódik. Ám miután DiCaprio nők millióinak kedvence lett, a menedzsmentje hallani sem akar arról, hogy kiderüljön a színész mássága.

Leonardo DiCaprio évek óta férfit szeret

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top