Sztárok

Mínusz 100 kiló, és tovább fogy John Goodman

Igazi sikertörténet a mindig pocakos színészként ismert John Goodman fogyása. Idén már több mint 100 kilót adott le, és nem áll le a diétával.

Itt a bizonyíték, hogy sosem késő változtatni. John Goodman 90 kilós fogyásának híre bejárta az internetet, és a 63 éves színész tovább fogyott. Minap már száz kiló mínusznál tartott, és joggal büszke az elért eredményre.

A galériára kattintva megnézheted, korábban hogy festett:

Megnézem
Összes kép (1)

“Nagyon sok kreativitást igényel, hogy nyugodtan üljek a fenekem, és kitaláljam, mit eszem legközelebb” – viccelődött John Goodman.

Mínusz 100 kiló, és tovább fogy John Goodman

Korábban David Letterman műsorában elárulta, hogy egy műtét vette rá a drasztikus  változásra, mert rájött, mennyire túlterheli a szervezetét. A 185 centis színész közel ugyanannyi kiló volt, mint amilyen magas, nehezen kapott levegőt, és rengeteg egészségügyi problémával küszködött.

Mínusz 100 kiló, és tovább fogy John Goodman

“Elfogadtam, hogy sosem leszek igazán sovány, de már most jobban érzem magam a bőrömben.”

Mínusz 100 kiló, és tovább fogy John Goodman

A színészt a testalkata miatt többnyire robusztus karakterekhez választották ki, mint a Flinstone család Frédije, vagy a Ne folytassa, felség! című film bumfordi királya. Később azonban tekintélyes figurákat osztottak rá, és ahogy mondta, új külsejével színészként is tud majd újat mutatni. Talán ezúttal John Goodman akár az Oscar-díjat is megkaphatja.

A legjobb szerepeit zanzásítva megnézheted, ha a videóra kattintasz:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top