Sztárok

Felsült: leégette magát az RTL műsorában VV Cristofel

A Hungary’s Got Talent műsorban indult VV Cristofel. Mi magunk sem értjük a történteket, de úgy látszik, az egykori villalakó továbbra is görcsösen vágyik a reflektorfényre.

A Blikk szerint Cristofel azért jelentkezett az RTL tehetségkutatójába, mert szentül hiszi, hogy van jövője a popszakmában. “Jelenleg feketemosogatóként dolgozom a belvárosban, és szeretnék kitörni, ezért is vállalkoztunk Futyi barátommal arra, hogy benevezünk a Hungary’s Got Talentbe” – mondta a lapnak az egykori VV-hős, akinek Kubai ritmus című “produkciója” évekkel korábban már körbement a neten, de ő csak nem akarja elhinni, hogy inkább valami civil munkán kellene gondolkodnia.

“Az ismertségre már nincs szükségem, a mai napig imádnak a csajok és mindenki. Felismernek, odajönnek, szeretnek. Nem is érdekel, mit gondolnak mások, én tudom, hogy amit csinálunk, az jó, és abban is biztos vagyok, hogy nekem ez a jövőm. Saját dalokkal léptünk színpadra a Hungary’s Got Talentben, és azt gondolom, hogy a közönség nagyon jól fogadta” – álmodozott tovább Cristofel, a celeb.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top