Sztárok

Pszichológus kezeli Kulcsár Edinát a szakítás miatt

Kulcsár Edina nagyon nehezen viseli a szakítást, az Aktívnak elárulta az okokat, hogy mi vezetett az ötévnyi boldogság végéhez.

A nemrégiben magát már műsorvezetőként is kipróbáló Kulcsár Edina és egykori szerelme, Máté kapcsolatának öt év után lett vége. A Miss World 2014 második helyezettje, Kulcsár Edina most először vallott a szakításról, érzelmeiről, és ahogy meséli, már nyár óta érezte, hogy Mátéval nem minden ugyanaz, mint korábban. Elhidegültek egymástól, majd néhány héttel ezelőtt Kulcsár Edina elköltözött.

“Sokan mondják, hogy a szakítás után depresszióba esnek az emberek. Velem is ez történt, sírva feküdtem és sírva keltem fel. Az is megtörtént, hogy amíg mentem dolgozni, hullottak a könnyeim, aztán vettem egy nagy levegőt, és mindent vissza kellett fojtsak. Ha megkérdezték tőlem, jól vagyok-e, mosolyogva mondtam igent, de amikor nem volt körülöttem senki, megint potyogtak a könnyeim” – mesélte az Aktívnak Edina. 

Pszichológus kezeli Kulcsár Edinát a szakítás miatt

Kulcsár Edina és exe közös házával egyelőre nem tudni, hogy mi lesz, a szépségkirálynő jelenleg visszaköltözött dédnagymamájához, abba a házba, ahol felnőtt. A szakítás feldolgozásában pedig nemcsak a barátok, de egy lélekgyógyász segítségét is kérte. 

“Jó dolog az, hogy az ember leül egy fotelbe, és elmondhatja a kis életét, hogy hogyan lát dolgokat. Tényleg úgy érzem, hogy nagyon túlvállaltam magam, és nem csak lelkileg. Nemcsak abban mutatkozik meg, hogy elfáradtam, de fizikai jelei is vannak” – mesélte kissé megtörten Kulcsár Edina.

Szakítás?! Óriási veszteség egy ember életében, ha valamiért úgy kell határoznia, különböző okokból kifolyólag, hogy k…

Szerző: Edina Kulcsar2015. november 18.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top