Sztárok

Másodszor is férjhez ment Tatár Csilla

Tavaly ilyenkor még Gönczi Gáborral való válásától volt hangos a sajtó, ma pedig már sugárzóan szép kismama, és újra boldog feleség.

Tatár Csilla élete legnehezebb időszaka után máris megtalálta a felhőtlen boldogságot párja –  immár a férje –, Balázs mellett, ráadásul néhány napon vagy héten belül Tatár Csilla a kisfiát is a kezében tarthatja majd.

“Hihetetlen, hogy 32 évesen megadatott, hogy ilyen szerelem lépjen az életembe, hogy ezt átélhetem. (…) Attól, hogy volt egy kudarccal végződött házasságom, még nem csalódtam a házasság intézményében. Előbb-utóbb ki is mondjuk a boldogító igent, de arról mindenki csak utóbb fog értesülni. Csendes, meghitt szeánszra vágyom” – nyilatkozta korábban a Hot! magazinnak a mindenórás Tatár Csilla, aki most már megerősítette a magazinnak, hogy túl is vannak a ceremónián, és néhány hete már újra boldog feleség.

A legszebb ősz. 🙂 #autumn #budapest #ilovemycity #maternity #waitingforourbabyboy #together #love #ilovemybelly

Szerző: Tatár Csilla2015. november 18.

“Valóban igaz, férjhez mentem. Életünk intim pillanatit azonban tényleg csak a hozzánk közelállókkal szeretnénk megosztani. Szerelmes vagyok a férjembe, bármelyik pillanatban megszülethet a kisfiunk, és olyan életet élhetek, amilyenről mindig is álmodtam. Hálás vagyok a sorsnak, hogy Balázst hozzám küldte” – mondta el Tatár Csilla, aki kismamaként még modellkedett is.

A Hot! egyébként úgy tudja, hogy az esküvőn csak a szűk család volt jelen. Az immár Kunos-Tatár Csilla néven élő televíziós szülei házának kertjében egy gyönyörű, csillagvilágos estén fogadott örök hűséget szerelmének. A menüről Csilla édesanyja, a menyasszonyi csokorról Csilla édesapja gondoskodott.

Egy apró pöttyből, kilenc hónap alatt..:) #magic #miracle #mybabyboy #love #happy

Szerző: Tatár Csilla2015. november 11.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top