Sztárok

Jennifer Lawrence csak ittasan tudott szexelni

Kellemetlenül érezte magát Jennifer Lawrence, hogy élete első szexjelenetét éppen egy nős férfival kell leforgatnia. Ezt csak alkohollal tudta elviselni.

A Hollywood Reporternek mesélt minderről Jennifer Lawrence, aki az intim jeleneteket amúgy sem veszi túl könnyedén. Ahogy már korábban fogalmazott, nincs benne semmi természetes, és még a gondolattól is kirázza a hideg.

Jennifer Lawrence csak ittasan tudott szexelni

Chris Pratt partnereként a Passangers című filmben hatványozottan rosszul érezte magát, hiszen élete első szexjelenetét kellett leforgatnia.

http://queencate.tumblr.com/post/133476018859/charlotte-rampling-carey-mulligan-jennifer

“Nagyon nagyon leittam magam, de ettől csak még idegesebb voltam, mert amikor hazaértem, már azt kérdeztem magamtól, hogy mit is tettem? Nem emlékeztem.”

Mindezt a rossz érzést és bűntudatot csak fokozta, hogy Pratt nős ember. Pedig mindenki azt hitte, Jennifer Lawrence-t, aki a meztelen képeiről is természetesen beszél, na őt aztán nehéz zavarba hozni. A legutóbbi premieren is szívesen vette a meghívást, amikor itallal kínálták.

http://jenniferlawrencedaily.net/post/133502399477

“Ez volt az első alkalom, amikor nős férfival csókolóztam, és a gyomrom is összerándult. Tudtam persze, hogy ez csak a munkám, de a gyomromnak ezt nem tudtam megmagyarázni. szóval, végül felhívtam az anyukámat, és azt kértem, mondja, hogy ez teljesen rendben van így.”

Miközben a vörös szőnyeges eséseit Jennifer Lawrence könnyedén veszi, a munkájában a hibátlanra törekszik. Éppen ezért remélte, hogy a jelent elég valósághűre sikeredett, miközben rosszul érezte magát a forgatáson.

Jennifer Lawrence csak ittasan tudott szexelni

“Sosem tudod, mi a túl sok ilyen esetben. Mindent valóságosra szeretnél, de ott van az a de.”

Hogy mennyire jogosak Jennifer Lawrence félelmei, kiderül a filmbemutató után, mivel akkor mindenki láthatja a jelenetet. Ha túl valósághű, akkor mi számítunk arra, hogy Chris Pratt és Jennifer Lawrence kapcsolatát kicsit eltúlozzák majd. 

Chris Pratt és a felesége, Anna Faris
Chris Pratt és a felesége, Anna Faris

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top