Sztárok

Komoly pénzt kértek az Oláh Gergővel fellépő gyerekektől

Egy kétségbeesett apuka kereste fel a Borsot, becsapva érzi magát Oláh Gergő fellépése miatt. Az énekes azonban mit sem tudott a fellépés e részleteiről.

150 ezer forintot kértek azoktól a szülőktől, akiknek gyerekei felléphettek volna Oláh Gergővel – írja a Bors. Oláh Gergő internetes oldalán láttunk egy felhívást, hogy amatőr énekeseket, tehetségeket keresnek Gergő mellé egy koncertre… gondoltuk, megpróbáljuk. A castingon ki is választották, sok más gyerekkel együtt, de csak a végén jegyezték meg, hogy mindezért cserébe fizetnünk is kell. Az igaz, hogy egy öthetes képzést kapnak majd a koncert előtt, de a közel százötvenezer forintot így is sokalltuk” – mondta az apuka.

A fia születésekor épp vakációját töltő Oláh Gergő és menedzsere azonban erről nem is tudtak: “Arról, hogy a jelentkezőknek ez pénzbe kerül, nem volt tudomásunk, illetve a szórólapon sem szerepel, amit jelen pillanatban nehezményezünk is, hiszen a felkérés nem erről szólt” – mondta Schiwert-Takács László, aki hozzátette, ezeknek az információknak a fényében a felesége várandóságát titkoló Oláh Gergő visszalép ebből az ügyből.

Pénzt kértek az Oláh Gergővel fellépő gyerekektől

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top