Sztárok

11 éves titok: Harry herceg hozzá utazik Afrikába

11 év alatt különös kötelék alakult ki Harry herceg és a lesothói árva, Mutsu között. A legutóbbi találkozásukról képek is készültek.

Mindenkinek feltűnt az, hogy Harry herceg milyen kiemelten kezeli az egyik árvát, amikor a minap megnyitotta az új gyerekközpontot Leshotóban, Afrikában. Mutsut öleléssel üdvözölte a herceg, és a megnyitó alatt is végig mellette volt a kamasz fiú.

Harry herceg megható képeit megkönnyezik
Harry herceg megható képeit megkönnyezik
http://princeharrybeard.tumblr.com/post/133991016348/hrh-prince-harry-at-sentebale-meeting-mutsu

Amikor Mutsu elmesélte, hogyan találkozott a herceggel, sokan könnybe lábadt szemmel hallgatták. Harry herceg ugyanis az első ember a gyerek életében, aki figyelt rá, foglalkozott vele, amikor 11 évvel ezelőtt először találkoztak. A történetet eddig csak azok tudták, akik ismerték Mutsut vagy a herceget. A fiú levélben is leírta, hogy mennyire szereti Harryt, sokszor álmodik vele, és nagyra tartja a barátságukat.

Harry herceg megható képeit megkönnyezik

A kapcsolatuk pedig nem szakadt meg később sem, Harry herceg afrikai utazásai során mindig szakított időt, sőt néha csak amiatt utazott Afrikába,hogy Mutsut meglátogassa, de közben is küldött neki ajándékot, leveleket. A gyerek egyik kedvence egy kék gumicsizma volt, amit még az ágyban sem volt hajlandó levenni, annyira szerette.

Itt van néhány régi kép Mutsuról és a hercegről:

Megnézem
Összes kép (1)

Mutsu jelenleg Harry herceg jótékonysági alapítványában a Sentebale Ösztöndíj program tagja, amellyel a lesothói gyerekek tanulmányait támogatja a szervezet. Az alapítvány pedig kiemelt helyen van Harry hercegnél, aki meghatottan beszélt arról, hogy édesanyja emléke előtt szeretne tisztelegni azzal, hogy folytatja a jótékonysági munkát, amelyet egykor Diana hercegnő elkezdett.

Harry herceg megható képeit megkönnyezik

Harry herceg személyesen legutóbb egy éve találkozott Mutsuval, és a különböző hátterük ellenére tényleg egyfajta testvéri kapcsolat alakult ki közöttük az évek során.

Ezek a mostani képek is bizonyítják, hogy Harry herceg könnyen elrabolja a szívét azoknak, akikkel találkozik.

http://princeharrybeard.tumblr.com/post/134017999748/theroyalsandi-im-very-comfortable-with

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top