Sztárok

Hujber Feri kitálalt a magánéletéről

Hujber Feri durva részleteket árult el a magánéletéről, méghozzá nem máshol, mint a színpadon...

Hujber Ferenc a héten bemutatott “one man show-jában”, a Negyvenen vagyokban minden eddiginél több titkot árul el önmagáról és az életéről. Kiderült például, hogy már a katonaság alatt komoly problémája volt az alkohollal, és antidepresszánsokra ivott, nem is beszélve arról, hogy öngyilkossági kísérlet miatt kellett végül leszerelni, de azt is kegyetlen őszinteséggel vázolta fel, milyen agresszívan viselkedett a családjával, amikor részeg volt. A darab egyik jelenetében például eljátszik egy csúnya vitát közte és felesége, Cynthia között, amelynek kis híján tettlegesség lett a vége. A felemelt széket végül nem az asszonyhoz vágta, hanem egy ajtóba, méghozzá a kisfia, Noel szeme láttára, aki végignézte szülei rettenetes veszekedését, s végighallgatta az egymásra szórt szidalmakat – írja a Blikk.

Hujber Feri kitálalt a magánéletéről

“És akkor megláttam, hogy a kisfiam ott ül a tévé előtt. Noel felugrott, és zokogva az édesanyja mögé rohant. Ezután elköltöztem otthonról” – mesélte a színpadon a halált kísértő Hujber Ferenc, aki ezek után egyre mélyebbre csúszott, ivott, és módszeresen tette tönkre magát. A színész egyetlen esélye az elvonó volt, de még oda is részegen érkezett, míg végül az önpusztító életmódja miatt összeomlott, és bekerült az intenzívre. A színész azóta állítólag új életet kezdett, ezt a darabot is egyfajta terápiaként fogja fel. “Az a célom, hogy meggyógyuljak. Már jó úton vagyok” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top