Sztárok

Itt a bizonyíték, ki Harry herceg apja

Méltatlanul sokszor került már szóba, hogy Harry herceg valójában nem a brit trónörökös fia, hanem Diana hercegnő egyik szeretője az apja. És most megint ez a téma.

Ami különössé teszi a mostani helyzetet, hogy ezúttal nincs szó egy újabb könyvről vagy dokumentumfilmről, amely azt boncolgatja, hogy Harry hercegnek nem Károly herceg az apja. Nem került elő James Hewitt vagy egy testőr, aki DNS-tesztet követel, sokkal triviálisabb az egész.

via BBC
via BBC

Harry herceg afrikai útján részt vett számos eseményen, és a legfrissebb képeken bizony jól látszik, mennyire kopaszodik. Ez adta az apropót, a “ki az apja” találgatások felemlegetésére.

Többen írták mosolyogva, hogy a kopaszsága gyakorlatilag a bizonyíték arra, igenis Károly fia. “A családban mindenkinek ugyanolyan a haja, Károlynak, Vilmosnak és most már Harrynek is. Ennyit azokról, akik szerint Harry nem királyi sarj” – írja az egyik lelkes rajongó.

Íme a 31 éves Harry herceg legfrissebb képei, amikről most beszélnek:

Itt a bizonyíték, ki Harry herceg apja

A galériára kattintva megnézheted Károly, Vilmos és Harry herceg haját:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top