Sztárok

Így írt könyvet Weisz Fanni

Weisz Fanniról már rég kiderült, hogy nemcsak gyönyörű, de elképesztően nagy szíve is van, világlátását pedig a lehető leghatékonyabb módon szerette volna eljuttatni a fiatalokhoz. Könyvet írt.

Weisz Fanni szerint a szépség mulandó, és sokkal fontosabb, hogy segítsünk egymáson. Weisz Fanni, aki Iszak Esztert is jelelni tanította, most könyvet írt elfogadásról, segítségről, példamutatásról. A Hallatlan vakáció című könyv megírása Fanni nagy álma volt, hiszen itt egy csokorba szedhette azokat a gondolatokat, amikkel akár segítséget nyújthat a fiataloknak az elfogadásban​.

“Már rég vágytam erre a könyvre. Dóri, a könyv egyik főszereplője azonban nem én vagyok. Természetesen vannak átfedések, hiszen saját élményből épült fel a karaktere, de nem konkrétan rólam szól” – kezdte Weisz Fanni az NLCafénak.

Így írt könyvet Weisz Fanni

A siket szépségkirálynőt néha azonban ki kellett segíteni, a történetcsokrokat ugyanis nem csupán a fogyatékkal élők támaszaként vetette papírra, de azokhoz is szól, akiknek akár a közvetlen közelében él siket ember, vagy bárki, aki segítségre szorul. 

“Valójában ez egy kitalált történet. Mindenki fejében vannak történetek. Emlékek, álmok, kitalált dolgok és ezek keverékei. Olyanok ezek, mint a gyöngyök. Nagyon érdekesen történt az írás. Nem vagyok teljesen a magyar nyelv birtokában ezért fordítóra is szükségem volt, ebben édesanyám segített, és egy lelkes kis csapat. Szántai Zita hatalmas segítségemre volt azzal, hogy tapasztalatát, tehetségét és tanácsait beleadva ezeket a kis gyöngyszemeket, a kis történeteimet lánccá fűzhessem. Ebből is látszik, amit az ember nagyon szeretne, az nem lehetetlen. Szeretném, hogy az üzenet átmenjen, mert azt gondolom, hogy a mai fiataloknak kevés dolog ér el igazán a lelkéig. Túl sok inger éri őket és nem tudnak mindent olyan mélyen megemészteni” – mondta Weisz Fanni, aki édesanyja szerint a könyv megírása és az iskolalátogatások után igazán megható következtetésre jutott önmagával kapcsolatban. 

Így írt könyvet Weisz Fanni

“Azt mondta nekem, hogy: Anya, talán én azért születtem siketnek, hogy segíthessek azoknak, akik ebben a cipőben járnak, és akiknek a családjába esetleg siket baba születik” – mondta Weisz Fanni édesanyja, Ágnes.

Mosolygós szép napot Mindenkinek :)Az első regényemet december 4-én dedikálom a Városháza Parkban az üvegházban, (Deák…

Szerző: Weisz Fanni Fan Club2015. december 2.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top