Sztárok

Áll a bál az Omegánál: Mihály Tamás perre készül Kóbor János ellen

Mihály Tamás perrel fenyegeti Kóbor Jánost. Az Omega énekese elmondta: áll a jogvita elé.

Mihály Tamás a közösségi oldalán reagált Kóbor János egy közelmúltbeli interjújára. Az Omega basszusgitárosa ezúttal azon akadt ki, hogy lemaradt a fotója az együttes négy angol nyelvű CD-jének a borítójáról. Ez pedig számtalan vélt vagy valós sérelmet is felidézett benne.

“Azt állítja, hogy a kilencvenes évektől már nem vettünk részt a közös munkában. Ez hazugság! Egészen 2012-ig együtt zenéltünk, erre van néhány százezer tanúm. A most megjelent négy CD-nek legalább a felét én írtam, de lehet, hogy többet is. Ez annyira durva, hogy sajnos kénytelen vagyok ügyvédhez fordulni” – írja a közösségi oldalán Mihály Tamás

Egy egész hétvégét gondolkoztam azon,hogy válaszoljak e arra a guszta kis interjúra,amit Kóbor az MTI-nek adott,és több…

Szerző: Mihály Tamás2015. december 7.

A Bors megkérdezte Kóbor Jánost, aki egészen másképp emlékszik a történtekre.

“A viselkedésével csak lejáratja az Omegát! Nyugodt szívvel állok a per elé! Ő kijelentette, nem szeretne minden koncerten játszani, neki ez már sok, és ezt anyagilag is megengedheti magának. Szerintem a sértettség beszél belőle, mert a hajó nélküle is megy tovább” – mondta Kóbor János, hozzátéve, hogy jobb lenne a nézeteltéréseket maguk között intézni. “Lejárató kampányt indított ellenünk. Mintha közéleti szereplésekre vágyna. Ettől függetlenül, ha felhívna, bármikor visszajöhetne. Úgy érzem, neki lenne kötelessége jelentkezni. Az ominózus CD-n pedig azok neve szerepel, akik a stúdióban feljátszották a zenéket, és ezt jeleztük is. Hozott nekem kottákat előtte? Nem!” – tért ki a CD-borító ügyére.

Áll a Bál az Omegánál: Mihály Tamás perre készül Kóbor János ellen

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top