Sztárok

Így kiabál Nagy Nikoletta a Miss Universe színpadán

Nem is tudjuk mire vélni ezt a koncepciót, de előre leszögezzük, nem csak Nagy Nikoletta jött ki kellemetlenül ebből a kiabálásból.

Már csak néhány nap és kiderül, hogy a bikiniben és pókerzsetonnal csábító Nagy Nikoletta hányadik lesz a Miss Universe 2015 szépségversenyén. A lányok már tegnap is bemutatkoztak a zsűrinek és a közönségnek, egy show keretében. Nagy Nikolettát egyébként Vajna Tímea nem hagyta egyedül, a versenyre már tegnap átrepült Las Vegasba, és azóta folyamatosan updateli a közösségi oldalakat, így a szerelmes Nagy Nikolettának szinte minden percét követhetjük.

Így történt az is, hogy belebotlottunk a lányok bemutatkozásába, amit nem tudunk hova tenni, egyszerűen érthetetlen a koncepció, hogy egy szélgéppel szemben, bömbölő zene mellett egy mikrofonba bekiabálják a lányok a nevüket, életkorukat és az országot, amit képviselnek. A nehezített pályára pedig ott kerül fel az i-re a pont, hogy mindezt óriási mosollyal és az üveghangot elkerülve kellett volna abszolválni. Hát, nem volt egyszerű feladat, és nem volt olyan, aki ezen ne vérzett volna el. Minden elfogultság nélkül, még Nagy Nikoletta bemutatkozása sikerült a legjobban. #hajrá!

Hungary!!!!!!

Miss Universe Hungary (@missuniversehungary2015) által közzétett videó,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top