Sztárok

Peter Srámek mindenkinél jobb nő

Tagadhatatlan, Gáspár Laci nőként gyakorlatilag minden alkalommal tarolt a Sztárban sztár műsorában. Mégis úgy tűnik, hogy Peter Srámek jobb nő nála.

Fej fej mellett haladt a két énekes a verseny végére, és bár Gáspár Laci nyerte a Sztárban sztárt, úgy tűnik, egy másik megmérettetésben alul maradt Peter Srámekkel szemben. 

A Sztárban sztár oldalán megszavaztatták a nézőkkel, kinek a nővé alakulása sikerült a legjobban. Gáspár Laci már besokallt a verseny alatt, annyiszor bújt női előadó bőrébe, gyakorlatilag mindenkinél többször, hatszor. Vicces, de a Shrek Fionájának csúfolt átalakulása a nézők szerint az összes közül a legjobb volt. 

Peter Srámek mindenkinél jobb jó

Igaz, hogy Csonka András átalakulása, amikor Amanda Learként állt a színpadon, majdnem ugyanannyi szavazatot kapott. 

Peter Srámek mindenkinél jobb jó

A Liptai Claudiára hasonlító Gáspár Laci valójában Whitney Houston volt a színpadon, és bármennyire vicces, de a második legjobbnak ezt találták a nézők az összes “női Gáspár Laci” közül. 

De a galériára kattintva megnézheted a többi öt átalakulást: 

Megnézem
Összes kép (1)

Peter Srámek háromszor volt női ruhában, egyre magabiztosabb lett, ahogy haladt a verseny, de ki hitte volna az elején, hogy legyőzhetetlen lesz a TV2 mostani szavazásán. Srámek részeg titkárnőként ugyan nagyot alakított, de legjobbnak Hernádi Juditként találták. Olyannyira, hogy az összes nővé alakulást lekőrözte, nem is kicsit. A szavazók több, mint 50%-a adta rá a voksát. 

Peter Srámek mindenkinél jobb jó

Ha csak azt nézzük, valóban ebben a produkcióban volt a legnőiesebb, de azért Péterfy Boriként nekem emlékezetesebb volt az előadása. Talán mert ahogy vonaglott, az beleégett a retinámba. 

Peter Srámek mindenkinél jobb jó

Tina Turner helyett inkább egy furcsa hangú Celine Diont hozott, de nőiesnek azért nőies volt. Nem csoda, hogy az összes szavazat közül ez lett harmadik.

Peter Srámek mindenkinél jobb jó

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top