Sztárok

Demcsák Zsuzsa aggódik az éves jóslat miatt

Demcsák Zsuzsa a közösségi oldalán írta meg, hogy hisz a "jövőbe látók" jóslatának, miszerint küzdelmes évnek nézünk elébe.

A dögös vörösnek is felcsapó Demcsák Zsuzsa már javában elkezdett dolgozni ebben az évben, aggodalmait azonban csak most osztotta meg rajongóival a közösségi oldalon. Mint írja, küzdelmes esztendőnek néz elébe, így érzi, de mindettől függetlenül teljes erőbedobással igyekszik majd túljutni az akadályokon.

“Nem ez volt számomra az év első munkanapja, de nagyon nehéz volt felkelni 4.30-kor! Ennél még sokkal nehezebb az, hogy minden reggel a gyerekeket nem én viszem iskolába… Viszont én hozom el őket és ez a legfontosabb! Minden fontos pillanatukban ott vagyok és béke van itthon. Azt mondták ma a »jövőbe látók«, hogy küzdelmes lesz az év… Szerintem is az lesz, de kibírjuk. És mindenkinek azt kívánom, hogy legyen elég ereje végigmenni az úton, a szeretteiért és a sor végén önmagáért!” – írta Demcsák Zsuzsa, aki korábban lányáról osztott meg egy cuki fotót.

Demcsák Zsuzsa az új év második napján Mága Zoltán és Törőcsik Mari társaságában koccintott. A 2016-ra beígért küzdelmekből pedig reméljük, hogy nem lesz semmi, csak nagy öröm!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top