Sztárok

Eladná a Bajor-birtokot az özvegy

Ildikót anyagi gondok gyötrik, amit a Bajor-örökség eladásával szeretne rendezni.

A Balaton autóval néhány percre esik a fejér megyei Fülén lévő, kétszintes, úszómedencés, hatalmas kertű, közel 200 négyzetméteres háztól – írja a Bors.  A temetővel szemben elhelyezkedő nyaraló helyi viszonylatban nem olcsó, 35 millió forintért hirdették meg.

A ház helyi viszonylatban nem olcsó
A ház helyi viszonylatban nem olcsó

Eredetileg közel százmillióért hirdették az ingatlant, de annyiért nem talált vevőre. Bár Bajor Imre csődbe ment étterme miatt adósságokba verte magát, ez a  nyaralót szerencsére nem érintette, az tehermentes és rendezett jogviszonyú – tulajdonosa vélhetően az özvegy. A színész gyermekei, Lili és Marci nem akadályozzák az értékesítést.

Végrendelet nélkül az ingatlant Ildikó, a színész felesége örökli – mondta el a lapnak dr. Mezei András ügyvéd. Holtig tartó haszonélvezetet nyer a lakásra, ahol éltek,emellett özvegyi jogviszonnyal is rendelkezik, amíg újra férjhez nem megy. A gyerekek köteles részt kapnak a vagyonból.  Mivel Ildikó mindig Bajor ügyeit intézte, így munkanélküli, de lassan kigyógyul depressziójából, vannak tervei, mihez kezd az életével – árulta el az özvegy egyik barátja.

A ház és a kert fenntartása, illetve az ingázás drága, ezt az özvegy nem bírja – ezért dönthetett az eladás mellett. Koós János, Bajor jó barátja, aki szintén az utcában tart fenn nyaralót. “Sok időt töltöttem Iminél. Fürödtünk a medencében, iszogattunk, beszélgettünk. Üres nélküle a falu” – mondja az énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top