Sztárok

Kifakadt Czeizel Endre özvegye

Czeizel Endre özvegye nem nyilatkozott sem a férje halála, sem pedig a temetés után, most azonban megszólalt...

Czeizel Endre özvegye szerette volna csendben meggyászolni a férjét. A körülmények azonban nem engedik. Czeizel Endre hagyatéka körül botrány alakult ki, a genetikus szeretője 100 millió forintot követel. Az özvegy nehezen viseli, hogy a hírek a férje pénzéről, szeretőjéről és spermájáról szólnak.

“Csak kapkodom a fejemet, képtelen vagyok elhinni és felfogni, hogy mi történik körülöt­tünk. Mi világéletünkben tisztességes emberek voltunk, igyekeztünk méltósággal élni. A férjem halála óta pedig az a legfontosabb, hogy ezt a méltóságot meg is őrizzük. Pokolian nehéz dolgunk van. Ez már halottgyalázás” – fakadt ki az özvegy. “Mi még a gyász időszakát éljük… Elképesztő, hogy olyan helyzet alakult ki, amelyben arról kell beszélnünk, hogy abból, amit a férjem alkotott, megteremtett, abból a pénzből, amiért megdolgozott, kinek mennyi jár. Annak a helyében is szégyellem magam, aki ezért felelős. Én igazából szeretnék tudomást sem venni az egészről, de nem lehet. Rettenetes ezt látni, átélni” – mondta az özvegy a Borsnak.

Kifakadt Czeizel Endre özvegye

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top